Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
17/L vagyok. Találtam otthon egy régi pólót, kérdeztem a szüleimet hogy az enyém lehet-e. Mondták hogy igen. gondoltam tök jól átalakíthatom fesztiválozáshoz, átvagdostam/átszabtam. Ezek után mondtam nekik hogy mit alkottam és teljesen kiakadtak.. Hogy nem azért adták nekem, én miért járok szakadt pólóban amikor van egy csomó drága ruhám, nevetséges vagyok, mit képzelek én hogy tönkretettem..stb2017. márc. 12. 14:49
11/12 anonim válasza:
Régen az volt a ciki ha valaki szakadt ruhás volt.Most a legdrágább
farmerek ,pólók szakadtak.Ennyit változott a divat/sajnos/Valahogyan el kell fogadni,mert már a divattervezők egy másik kreálmányon
dolgoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!