Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most komolyan: ezen is összeve...

Most komolyan: ezen is összeveszik velem?! Szerintetek igaza van, hogy megharagudott rám?

Figyelt kérdés

Ma kérdezték a szüleim, hogy mit együnk vacsira. Pizzát mondtam. Mondtam, hogy negysajtos legyen. Mire anya: sztem most legyen valami más piedone. En meg kerdeztem apát, hogy melyik legyen, mire azt mondta, hogy a negysajtos szimpatikusabb neki.

Erre anya teljesen idegbeteg lett, es azt állította, hogy apa csak azért ért velem egyet, hogy ot megbánthassa (a szüleim nincsenek túl jóban, de mar rég nem vesztek össze). Aztán mondta apa, hogy nem azért mondta. De anya nem hitte el.

Aztán előadta a hattyú halálát, hogy mi mindig csak magunkra gondolunk, meg hogy ot magasról leszarjuk, mindig csak az kell, ami nekünk jo stb...

Meg hogy sosem az van, amit ő akar, mi nem is szeretjük ot, aztán fogta magát es magára zárta a hálószoba ajtaját.

Es mindez egy rohadt pizza miatt.

Szerintetek jogos volt a részéről???

2017. febr. 10. 18:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki rendel magának olyat,amit szeret és a probléma megszünt
2017. febr. 10. 18:39
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Valószínűleg ezernyi dologban összevesztek már és igen, ilyenkor ilyen -látszólag - apróságokon is megsértődhet. Ha úgy érzi, hogy neki soha nincs igaza, nem áll mellette senki, mindenki ellene van, akkor megsértődhet. Csak gondolj bele, szegény csak egy ízlése szerinti pizzát szeretett volna enni és még azt sem teheti meg. Ha nem lennének ilyen sérelmek, tök egyszerűen meg lehetett volna oldani úgy, hogy többféle pizzát rendeltek vagy csináltok. A szüleidnek azonban rossz a kapcsolata. Ez itt a gond, de ezen te nem fogsz tudni változtatni, nekik kellene. Viszont ne csodálkozz, hogy anyukád szenved. Apukádat ezek szerint hidegen hagyja a dolog. én nem tudnék ilyen kapcsolatban élni, már régesrég kiléptem volna belőle.
2017. febr. 10. 18:39
 3/18 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem itt nem a pizza volt a fő ok, az csak egy mellékes. Itt inkább más állhat a háttérben, pl az, hogy ugye az apáddal nincsenek jóban. Vagy valami bántotta nagyon és csak most így jött elő neki. Vagy... esetleg menzesze van és most ilyen hangulatú? Az is meglehet végtére.

De annyit biztosan mondhatok, hogy nem a pizza az oka.

Egyébként, amiket ő vágott hozzátok: "Meg hogy sosem az van, amit ő akar, mi nem is szeretjük ot", ennek van egy pici reális alapja is?

2017. febr. 10. 18:40
 4/18 DuplaKV ***** válasza:
51%

Nem volt jogos. Valószínűleg valami más miatt is feszült lehet. (vagy csak drámázni akart/figyelem hiányos)

Mellesleg a legtöbb helyen simán lehet kérni fele ilyen, fele olyan pizzát, ami simán megoldotta volna a problémát. Ha meg magatok sütitek, akkor meg olyan arányban csináljátok, ahogy szeretnétek.

2017. febr. 10. 18:40
 5/18 anonim válasza:
100%
Ennek az egésznek nem konkrétan a pizza volt az oka, hanem a szüleid rossz kapcsolata. A köztük lévő gondokat nyilván nem ismerem, így nem tudok állást foglalni, hogy jogos volt-e a dolog. Abban viszont biztos vagyok, hogy nem te tehetsz róla, és valójában nem is veled veszett össze, hanem csak ideges volt, és talált egy ürügyet, hogy kiadhassa magából.
2017. febr. 10. 18:42
 6/18 anonim ***** válasza:
15%
Mondjuk szerintem az lett volna az igazságos, vagyis inkább kompromisszum, hogy te mondtad hogy legyen pizza, ő meg azt hogy milyen ízű legyen.
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Rendelhettetek volna 2t vagy egy feles pizzát hogy olyan is legyen amit ő szeretne. Szerintem feszült lehet meg gondolom ha nincsenek jóban apukáddal akkor ez már gyűlt benne és pont ebben a szituban jött ki.
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem, vitákban mindig van aki mellette all es aki védi. Nincs semmi háttér, mert mar min. 1 honapja nem volt veszekedés.

De tényleg, most van meg neki, úgyhogy lehet ezért is.

2017. febr. 10. 18:43
 9/18 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy akkor rendeltünk kettőt, de anya reakciója: "Nem, legyen csak az, amit te meg az apád akarsz törődjenek csak magát okkal, a másikat meg szarjatok csak le!"
2017. febr. 10. 18:44
 10/18 anonim ***** válasza:
98%
Nem a pizza a baja, az csak a jéghegy csúcsa, ez borította ki a bilit. Kicsit foglalkozhatnátok többet anyukáddal is. Itt arról beszélek, h meghallgatni, hogy mi a problémája és segíteni neki
2017. febr. 10. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!