Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most komolyan: ezen is összeve...

Most komolyan: ezen is összeveszik velem?! Szerintetek igaza van, hogy megharagudott rám?

Figyelt kérdés

Ma kérdezték a szüleim, hogy mit együnk vacsira. Pizzát mondtam. Mondtam, hogy negysajtos legyen. Mire anya: sztem most legyen valami más piedone. En meg kerdeztem apát, hogy melyik legyen, mire azt mondta, hogy a negysajtos szimpatikusabb neki.

Erre anya teljesen idegbeteg lett, es azt állította, hogy apa csak azért ért velem egyet, hogy ot megbánthassa (a szüleim nincsenek túl jóban, de mar rég nem vesztek össze). Aztán mondta apa, hogy nem azért mondta. De anya nem hitte el.

Aztán előadta a hattyú halálát, hogy mi mindig csak magunkra gondolunk, meg hogy ot magasról leszarjuk, mindig csak az kell, ami nekünk jo stb...

Meg hogy sosem az van, amit ő akar, mi nem is szeretjük ot, aztán fogta magát es magára zárta a hálószoba ajtaját.

Es mindez egy rohadt pizza miatt.

Szerintetek jogos volt a részéről???

2017. febr. 10. 18:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Dehát meghallgatom! Minden nap az az elso, hogy Vele beszelek es elmondja a bajait, en meg segítek neki. Amúgy nagyon jo a kapcsolatunk, de vannak azért bizonyos "bukkanók".
2017. febr. 10. 18:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha megjött neki, akkor óvatosan osonj mellé egy piedone pizzával, tedd le mellé majd menekülj :D
2017. febr. 10. 19:26
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

9-re: Tipikus mártírduma.

Én mondjuk azt mondanám erre, hogy b...a meg a pizzáját, nekem már elment a kedvem az egész pizzázástól, úgyhogy eszem hideget. Ő meg legyen boldog attól, hogy elrontotta az estémet.

2017. febr. 10. 22:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Megkívántam a pizzát
2017. febr. 10. 22:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Sosem bírtam, amikor valaki ilyen hisztit kivág.. Ha baja van, mondja el és oldjuk meg, de ne ilyen pitiáner ügy miatt robbanjon ki és rontsa el az estét, aztán játssza tényleg a hattyú halálát... ez tényleg tipikus női durcáskodás. Biztos van a háttérben valami, de akkor azt kulturáltan is meg lehet beszélni szerintem egy normális családban. Ha meg változó korban van, menzeszel attól még ne mást hibáztasson.

És én ezt nőként mondom! Halálra idegesít az ilyen.

2017. febr. 11. 07:47
 16/18 anonim ***** válasza:

tisztára mintha a saját anyámról olvasnék...

nem lehet ezzel mit kezdeni, mártírkodik, majd lenyugszik

2017. febr. 11. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Édes istenem pizzán így össze veszni!

Ennél nagyobb problémák is vannak a világon. mindenki rendelj amit akar azt ennyi

2017. febr. 11. 16:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Tipikus mártírduma.

Az általad leírt ötlet is ugyan ilyen mártírkodás.

2017. febr. 11. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!