Tegnap reggel, amikor készülődtem a suliba, apu is fennt volt már (ő sokkal később szokott kelni) és ő is lejött a konyhába. Én késésben voltam, kerestem valamit és mondtam neki hogy ' Nem is tudtál volna jobb napon ilyen korán felkelni' mert útban volt meg ott állt ahol van a kiskamránk ajtaja. Erre anyu elkezdett nevetni, apu meg elkezdte mondani hogy ' K_ss, k_ss neked' meg hogy milyen ' sz_rházi és szerencsétlen vagyok'. Nem értettem a reakcióját, utána meg elkezdett anyát meg engem fenyegetni hogy majd nem hagy ránk semmit.... meg hogy a saját házában azt csinál amit akar.... nem is mondam neki hogy ne tegye :D bocsi h hosszú lett
Ha egyébként minden rendben a családban, akkor nem kell felfújni.
2016. dec. 17. 08:50
4/12 anonim válasza:
Egyikőtöknek sem. Neked se kellett volna beszólni de fater reakciója is kicsit túlzás.
2016. dec. 17. 08:51
5/12 anonim válasza:
Attól függ, milyen stílusban mondtad.
Ha durva voltál, akkor apádnak, ha csak siettél, és kvázi vicceltél, akkor apád túlreagálta. Ha viszont tudod, hogy nem érti a viccet, akkor egyikőtöknek sem.
2016. dec. 17. 08:59
6/12 A kérdező kommentje:
Viccesen mondtam neki :D nagyon köszönöm mindenkinek a választ :) szerintem túlreagálta, mert mi apuval napi szinten viccelünk egymással, ő is be szokott szólni, meg én is szoktam őt húzni. Csak ezért nem értettem. Szeritnem normálisan is el lehetett volna mondani ha zavarja hogy beszóltam neki és nem kellett volna leharapni a fejem.
2016. dec. 17. 09:25
7/12 anonim válasza:
Te is szólhattál volna normálisan, hogy bocsi apu, engedj már oda légyszi, késésben vagyok. Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát se esete...
2016. dec. 17. 09:46
8/12 anonim válasza:
Azért ez a beszólás olyan, hogy elég csak egy picit morcosabb hangulatban kelni, simán beteszi a kaput... nem épp finom, sőt azt mondanám, erős egy kicsit. Te is eltúloztad, ő is.
2016. dec. 17. 10:11
9/12 anonim válasza:
Ez egy helyzetfüggő eset. Mi nem voltunk ott, hogy halljuk, viccesen kérdezted-e vagy sem, szóval mindegy, mit írunk.
Mi is apával úgy beszélünk egymással, hogy az kívülálló számára bunkónak tűnhet. Ha itt leírnék egy ilyen esetet, mindenki fel lenne háborodva, hogy milyen tiszteletlenül beszélek apukámmal. :D Pedig ő még durvábban is vág vissza, és csak nevetünk.
Na, a lényeg az, hogy totál értelmetlen volt a mi véleményünket kérned.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!