Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Itt most kinek lenne igaza?

Itt most kinek lenne igaza?

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött,hogy haza jöttem suliból anyum mondta,hogy rakjak tüzet de mondtam,hogy nekem nem kell mert nem fázok,nem mondott rá semmit,mielőtt elmentem edzésre mondta,hogy rakjak mert este hideg lesz de én mondtam,hogy de nekem akkor sem kell mert nem vagyok fázós típus amúgy sem és jól megvagyok nélküle...

Kiment majd egyből jött vissza és leszidott,hogy,ha a lustaság fájna ordítanék meg,soha nem számíthat rám,meg alig várta,hogy felnőjjek,hogy tudjak neki segíteni..és itt a gond,mert jó lehet 2x kell mondani de mindent megcsinálok ha megkér rá soha nem volt olyan,hogy nem csináltam semmit...

Én rávágtam,hogy de nekem akkor sem kell,szerinte nem raknék tüzet ha fáznék?

Erre kiment én mérgemben gyors raktam egyet,hogy boldog legyen majd szó nélkül elmentem..most értem haza,bejöttem a szobába leraktam a táskám,majd kimentem a konyhába enni picit majd vissza szobámba és pont amikor indultam át a szobájába benyitott és kb mindennek elhordott,megmondta,ha mégegyszer úgy teszem ki a lábam,hogy nem szólok megtudom milyen az ha haragszik,meg hogy én dacolok vele,szemétláda vagyok,mocskos utolsó disznó,ő mindent megtesz nekem,egyedül nevel én meg egy utolsó lusta dög vagyok,meg egy szar..meg hogy más gyerek kedveskedni próbál mindig az anyjának,hogy hol segítsen stb,és mind ezt ordítva...én szóhoz sem tudtam jutni mert folyton szidott..majd kiment és még kintröl is szidott meg csapkodott mindent össze vissza hangosan..

De az egész szinte alaptalan,mert 1.nem is hagyta,hogy elmondjam,hogy én pont oda indultam,a szobájába

2.Nem vagyok lusta,mert mindent megcsinálok ha kéri,de könyörgöm,ha nincs mit csináljak akkor nem lehetek a szobámba vagy nem feküdhetek?

3.ez már nem az első,hogy elhord egy lusta dögnek,de akkor is alaptalan volt az egész..

Szerintetek?

16/F

2016. nov. 7. 19:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Hát b*zdmeg igaza van anyádnak. Attól hogy te nem fázol ő még lehet hogy igen. Ha megkérne hogy takarítsd ki a disznóólat a szobádból akkor is azt mondanád hogy téged nem zavar? Szánalmas idióta
2016. nov. 7. 19:55
 2/15 A kérdező kommentje:

Te ennyire hülye vagy?

A saját szobámról van szó,nem az övéről,az övében is van,hogy én rakok tüzet de általában ő csinál magának,mert hamarabb ér haza mint én a suliból..

2016. nov. 7. 19:56
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Szegény emberek vagytok, meg amúgy is, segítsd Édesanyád amíg tudod!!! Ezt soha ne felejtsd el.
2016. nov. 7. 20:05
 4/15 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyunk azok,és segítem...ezért nem vártam volna tőle ezt,hogy ennyire elhord mindennek..
2016. nov. 7. 20:12
 5/15 anonim ***** válasza:
33%

A világra hozott, életet adott neked és felnevel, ráadásul egyedül. Ezt tiszteld benne.

Azzal is, hogy rakj tüzet a szobádban, csak neked akart jót...

Amit leírtál abszolút nincs igazad, gondolom a segítséged is hasonló mértékben igaz...- csak szerinted

2016. nov. 7. 20:14
 6/15 A kérdező kommentje:
Esküszöm,hogy segítek neki mindenben,ha megkér..nem értem miért olyan nehéz ezt elhinni..
2016. nov. 7. 20:17
 7/15 anonim ***** válasza:
86%

"A világra hozott, életet adott neked és felnevel, ráadásul egyedül."

Ezt szülői kötelességnek hívják, és aki ezt felhánytorgatja a gyerekének, az egy utolsó legalja.

2016. nov. 7. 20:36
 8/15 anonim ***** válasza:
42%

"más gyerek kedveskedni próbál mindig az anyjának,hogy hol segítsen stb" lol nem tudom, hogy anyád hol él de ez sajnos nagyon nem jellemző :D

szerintem ok nélkül akadt ki rád

2016. nov. 7. 20:42
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Ha te nem fázol a saját szobádban, akkor ne rakj a tűzre. Neked volt igazad, de biztosan elég stresszes napja volt anyukádnak. Van hogy a gyereken vezetik le az aznapi feszkót (enyém is ilyen). Legyél egy kicsit empatikusabb vele szemben és ne szívd mellre az ilyen eseteket.
2016. nov. 8. 00:09
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

Anyudnak volt igaza.

Ne felejtsd el, ti csak egymásra számíthattok. Gondolom anyud úgy érezte, hogy hiába kért meg erre, már rád sem számíthatott.

A szülők ( jó esetben) soha nem akarnak rosszat a gyereknek, neked hiába is tűnik úgy, hogy csak bszogat vagy rágja a füled a hegyibeszéddel.

De erre majd rájössz te magad is, ha megint lehúzol kb 16 évet.. és nem azért, mert most értelmi fogyatékos vagy, hanem mert kb akkorra tapasztalsz meg olyan dolgokat, amivel belátod, hogy anyád nem beszélt hülyeséget. (többnyire) :)

2016. nov. 8. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!