Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Itt most kinek lenne igaza?

Itt most kinek lenne igaza?

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött,hogy haza jöttem suliból anyum mondta,hogy rakjak tüzet de mondtam,hogy nekem nem kell mert nem fázok,nem mondott rá semmit,mielőtt elmentem edzésre mondta,hogy rakjak mert este hideg lesz de én mondtam,hogy de nekem akkor sem kell mert nem vagyok fázós típus amúgy sem és jól megvagyok nélküle...

Kiment majd egyből jött vissza és leszidott,hogy,ha a lustaság fájna ordítanék meg,soha nem számíthat rám,meg alig várta,hogy felnőjjek,hogy tudjak neki segíteni..és itt a gond,mert jó lehet 2x kell mondani de mindent megcsinálok ha megkér rá soha nem volt olyan,hogy nem csináltam semmit...

Én rávágtam,hogy de nekem akkor sem kell,szerinte nem raknék tüzet ha fáznék?

Erre kiment én mérgemben gyors raktam egyet,hogy boldog legyen majd szó nélkül elmentem..most értem haza,bejöttem a szobába leraktam a táskám,majd kimentem a konyhába enni picit majd vissza szobámba és pont amikor indultam át a szobájába benyitott és kb mindennek elhordott,megmondta,ha mégegyszer úgy teszem ki a lábam,hogy nem szólok megtudom milyen az ha haragszik,meg hogy én dacolok vele,szemétláda vagyok,mocskos utolsó disznó,ő mindent megtesz nekem,egyedül nevel én meg egy utolsó lusta dög vagyok,meg egy szar..meg hogy más gyerek kedveskedni próbál mindig az anyjának,hogy hol segítsen stb,és mind ezt ordítva...én szóhoz sem tudtam jutni mert folyton szidott..majd kiment és még kintröl is szidott meg csapkodott mindent össze vissza hangosan..

De az egész szinte alaptalan,mert 1.nem is hagyta,hogy elmondjam,hogy én pont oda indultam,a szobájába

2.Nem vagyok lusta,mert mindent megcsinálok ha kéri,de könyörgöm,ha nincs mit csináljak akkor nem lehetek a szobámba vagy nem feküdhetek?

3.ez már nem az első,hogy elhord egy lusta dögnek,de akkor is alaptalan volt az egész..

Szerintetek?

16/F

2016. nov. 7. 19:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem fázól..november eleje van.ha ugy érzed nem is fázól ilyenkor már hideg a lakás.Aztán anyádnak aki egyedül nevel,nem csak a fűtésre kell gondolnia ha nem neked a gyógyszerre is ha beteg leszel.Ami megint nem olcsó buli.Azt ne mond nem kellemesebb egy lngyi szobába betérni mint egy hidegbe.Anyád bepöccent igaza van,ha azt mondja gyűjts be akkor begyujtasz.neked se fájt volna és nincs kiabálás.
2016. nov. 8. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:

"Kiment majd egyből jött vissza és leszidott"

Eddig olvastam.

Neked.

Anyud tanuljon meg kommunikálni.

Nem lustaság, nem nem segítesz neki és a többi retardáltság, csak nem bírja kinyitni azt a húgyagyú pofáját.

Szánalom.

2016. nov. 8. 21:29
 13/15 anonim válasza:
neked volt igazad. egy anya nem mond ilyeneket a gyerekének, még ha lusta a gyerek, akkor se. szerintem csak fáradt, és ideges, h "nem fogadsz szót" neki.
2016. nov. 11. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem neked, nehogy elhidd!!
2016. nov. 13. 20:02
 15/15 anonim válasza:
ez nagyon gyerekes válasz volt, már bocs....ne higgye el azt,h neki volt igaza???
2016. dec. 8. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!