Most a szüleimnel van igaza vagy nekem, vagy ez tényleg nem nekem való?
A szüleim próbállnak lebeszélni arról hogy rendőrnő legyek, mert,,le fognak lőni,, meg ,,nem lesz időd a családodra,, nem lesz pénzed a családodra,, meg hogy,,ez nem lánynak való ,, stb stb...
Azt szeretnék ha a TF re mennék és úszóedző lennék.
Nagyon szeretek uszni es mar en is gondolkodtam ezen a szakman, de valahogy a rendor jobban tetszik.
Most inkabb melyiknek keszuljek?
Segitsetek kerlek!
Köszönöm a válaszokat, minden vélemény érdekel.
17/L
17 évesen nem vagy lemaradva a rendőri pályához? Úgy tudom, azok szakközéppel kezdenek. Vagy tanulható általános középsuli után is szakmaként?
Csak azért kérdezem, mert ismerek leányzót, aki nyomozónak tanul, de ő középiskolát már kifejezetten szakközépben kezdte emiatt.
Szóval azért alaposan nézz utána, hogy ilyenformán neked milyen lehetőségeid vannak, nehogy az legyen, hogy vagy bele sem tudsz vágni, vagy belevágsz és hátránnyal indulsz...
Én is ugyanígy le lettem pontozva, pedig szintén fontos szempont, hogy mennyire nézett utána a lehetőségeinek - ez is igen fontos tényező a döntésnél.
De sose legyen nagyobb öröme az életben annak, aki ezzel szórakozik. :*
Kedves kérdező
Én még anno általános iskolában eldöntöttem, hogy rendőr leszek (LÁNY VAGYOK). A gimi elvégzése után rendészeti szakközépbe mentem, azt elvégeztem, rendőr lettem. Az életemet az utcán éltem le, és nem lőttek le, nem vertek meg, nem szúrtak le. Az évek során sok tanfolyamot elvégeztem, hogy picit előrébb tudjak lépni, majd jött egy nagy elhatározás, több évi munka után belevágtam a főiskola elvégzésébe, ami sikerült is. A pénzt nem tudom, most mennyi egy kezdő rendőr fizetése, de meg lehet belőle élni.
A családról meg csak annyit, hogy igen is lehet családi életet élni, nekem is lett közben két gyönyörű gyermekem, jelenleg várjuk a harmadikat. Idő mindíg arra van amire akarod.
Ezzel csak annyit akartam feléd jelezni, hogy ha azt szeretnéd csinálni, akkor csináld azt, mivel akkor motivált leszel, és még talán szeretni is fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!