Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak, ha mindig...

Mit csináljak, ha mindig lebukok, hogy a szomszédokat lesegetem a függöny mögül?

Figyelt kérdés

nem direkt őket nézem, csak az utcára kukucskálok ki közben, kik mennek arra. de a szomszéd mindig észrevesz.

szerintem ő is figyelhet engem, hogy ott vagyok-e a függöny mögött, mert ahogy kilép az ajtón, egyből a mi ablakunkat lesi.

2021. jún. 21. 15:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
De minek nézegetsz másokat? Keress egy jó hobbit inkább. Engem is bazira idegesít, ha egyeseknek nincs jobb dolguk, mint lesni az ablakban, hogy hova megyek éppen.
2021. jún. 21. 15:44
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
ne lesegess!
2021. jún. 21. 15:52
 3/15 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy meg nyakon felül keresheted a problémát....

"szerintem ő is figyelhet engem"

lehet, hogy csak képzelődsz....

2021. jún. 21. 15:52
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Nekünk 3 szobánk van 2 utcai és egy udvari.

A 2 utcain még a redőny is le van húzva télen-nyáron, az udvariban vagyok, azt szeretem. Pont azért, mert távolságot tart az emberektől.

Nekem ha fizetnének sem leselkednék, még büntetésből is sok lenne.

Ne haragudj, de neked nincs életed, vagy mi a fenére vagy kíváncsi?

2021. jún. 21. 15:55
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Nyugi, rajtad kívül még minimum 3 millió nyugger ezt csinálja.
2021. jún. 21. 16:10
 6/15 anonim ***** válasza:
52%
Engem is idegesítene ha a szomszéd figyelgetne távcsővel. A farkad is a markodban van közben?
2021. jún. 21. 16:11
 7/15 A kérdező kommentje:
nem leskelődök a szomszédok után direkt, megszokásból kb. óránkét kinézek az utcára és akárhányszor kinézek, a szemben lévő szomszéd is pont néz, de ő állandóan az utcán vagy a kapu előtt van. de így is az jön le, hogy én nézelődök utána, mert egyszer mikor kinéztem és ő az utcán volt másik pár emberrel, mutatott nekik az ablakunk felé, hogy ott vagyok. magát viszont nem veszi észre, hogy egész nap kint tájékozódik.
2021. jún. 21. 16:17
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Hát az embernek szeme van meg füle. Aki mellette lakik, elkerülhetetlen, hogy ne hallgatózzon vagy ne lesekedjen. Alapvető emberi természet.
2021. jún. 21. 16:24
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
Képzelődsz...
2021. jún. 21. 16:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha odanéz ints neki, hogy heló. Az sokkal gázabb, ha észrevesz aztán lebújsz az asztal alá.
2021. jún. 21. 16:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!