Mit csináljak, ha mindig lebukok, hogy a szomszédokat lesegetem a függöny mögül?
Figyelt kérdés
nem direkt őket nézem, csak az utcára kukucskálok ki közben, kik mennek arra. de a szomszéd mindig észrevesz.
szerintem ő is figyelhet engem, hogy ott vagyok-e a függöny mögött, mert ahogy kilép az ajtón, egyből a mi ablakunkat lesi.
2021. jún. 21. 15:41
11/15 anonim válasza:
Nem tudom, de ha az en szomszedom lennel, biztos elkuldtelek volna mar melegebb eghajlatra. A volt foberlom csinalta ezt, aki mellettem lakott, folyamatosan sasolt, hogy hova megyek, az volt a fixa ideaja, hogy en mindig bulizni megyek, akkor is jo szorakozast kivant, ha csak a boltba mentem XD
12/15 anonim válasza:
Mindketten falusi tirpákok vagytok
13/15 anonim válasza:
Miért nézelődsz ki, miért nem mész inkább ki sétálni, csacsogni az emberekkel? Akkor nincs ilyen keveredés.
14/15 anonim válasza:
Én egyedül lakom, 4 emeletes téglaházban legfelül, a konyhaablakból gyakran szoktam kibámulni az utcára. Szerintem nincs ezzel semmi gond. A mosogató közvetlenül az ablak mellett van, úgyhogy mosogatás közben is ki-kinézek általában. Az egyik szomszédomban egy 4 fős brancs lakik, azok is azt hiszik, hogy őket szoktam lesni, pedig rohadtul nem érdekelnek. De megfigyeltem, hogy ha épp az ablaknál vagyok és mondjuk mennek ki lent a kapun, egyből mint a borjú bámulnak felfelé az én ablakomra és nézik, hogy ott vagyok-e. Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy ezek lesnek engem. Érdekes, mikor én megyek el itthonról, nem szoktam felfelé meredni, pláne nem a szomszéd ablakaira. Viccesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!