Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szeretnék kiiratkozni az...

Szeretnék kiiratkozni az egyetemről, de a szaktársaimnak csalódást okoznék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Alapból egy nagyon lusta ember vagyok, akit konkrétan az sem érdekel, ha hajléktalanná válik vagy éhenfagy a pénztelenségbe, Rühellek tanulni és gyűlölök dolgozni, nem tudom elfogadni a világ rendjét és semmi sem tudta ezt bennem megváltoztatni, pedig próbáltam mindent. Utálok mindent és mindenkit, meg akarok halni.

Áprilisban egyik munkanap munkagyűlölködés közben kitaláltam, hogy megpróbálom külföldet, hátha valami "magic" lesz, ami észhez térít. Jelentkeztem egyetemre egy olyan szakra, amit gyűlölök (mondjuk mit nem gyűlölök, de az más kérdés..) Azért jelentkeztem rá, mert másra nem vettek volna fel és ide kb. automatikusan bekerülök, meg alibit ad a kiköltözésre.

Júniusig húztam a melót és kiléptem, júliusban pedig felvettek, augusztusban költöztem kb. Októberig elegendő pénzzel. Egy pár barátot sikerült szerezni és nagyon sok szaktársammal jó kapcsolatot kiépíteni, de november 1-re teljesen kifogytam pénzből, mert nem beszélem az ország nyelvét és nem is szeretek dolgozni, nem kaptam munkát (meg nem is nagyon akartam legbelül). Most is csak családi kölcsönből élek.

November óta nem járok be az iskolába, a barátaim megszakították velem kb. a kapcsolatot, nem kerestek azóta. Ha szaktárssal összefutottam, csalódottak voltak bennem, hogy otthagytam őket mert kedveltek nagyon.

Jelenleg itt ülök a gép előtt és gondolkodom, hogy kilépjek-e az egyetemről vagy ne. Vizsgákat mind elbuktam ebben a félévben mert be me mentem megírni őket, nem is érdekel a tananyag és nem is értek hozzá. Csak azért nem tudtam magam még rávenni, hogy kiiratkottak, mert a szaktársak és haverok érdekelnek, jó lett volna velük újraépíteni a kapcsolatot... De nem tudom magam rávenni arra se, hogy elhagyjam a laksát, nemhogy iskolába járni.

Nem tudom mitévő legyek.

tegnapelőtt 20:51
A kérdező szavazást indított:
Iratkozz csak ki
Ne iratkozz ki
19 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Ha valóban ilyen engatív gondolkozású egyén vagy, akkor hogy-hogy megkedveltek a diáktársaid, Te pedig őket.

Ha most minden vizsgán megbuktál, akkor hogyan gondolod, hogy tovább maradhatsz az egyetemen?

Valóságot írtál, vagy trollkodsz?

tegnapelőtt 20:59
 2/16 A kérdező kommentje:

Valóságot írtam. Megkedveltek, mert a negatív gondolkodásomat nem osztottam meg velük soha és maszkoltam magam előttük, képükbe hazudtam egy másik személyiséget, mint amilyen valójában legbelül vagyok.

Én pedig bárkit megkevelek, aki hajlandó velem barátkozni, mert otthon mindenki megutált közép-hosszú távon az életfelfogásom miatt.

Úgy gondoltam, hogy maradok, hogy elkezdek csalni és vlgigcsalom ezt a 2 évet. Az előző dilpomámat Magyarországon is így szereztem meg 4 év kőkemény csalással, pedig rühelltem a tanulmányaim.

tegnapelőtt 21:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Minek vagy még ott???

Nem tanulsz, nem dolgozol, még a családodat is lehútad...

tegnapelőtt 21:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Szüleim nem akarják, hogy hazamenjek, meg túl nagy hacacáré a hazaköltözés most megint..
tegnapelőtt 21:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azon gondolkodnál, hogy a tartozásodat mikor fogod vissza fizeteni.

Gondolom a szüleidnek elfelejtetted megemlíteni, hogy nem jársz órákra és vizsgázni sem

tegnapelőtt 21:16
 6/16 A kérdező kommentje:

Mondtam nekik, hogy már nem járok be. Csak üvöltöztek velem, mint az idegbetegek.

Nem fogom tudni visszafizetni, mert nincs miből és nem akarok dolgozni. Majd egyszer a következő 20-30 évben visszafizetem, ha addig nem ölöm meg magam végre...

tegnapelőtt 21:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Végül is mi a kérdés, mit akarsz megtudni az internet népétől?
tegnapelőtt 21:24
 8/16 A kérdező kommentje:
Kilépjek-e vagy ne az egyetemről? Ha az én fejemmel kéne élned, kilépnél-e?
tegnapelőtt 21:28
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 semmit. Martin általában csak panaszkodni jár ide.
tegnapelőtt 21:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt pár hónapban már nincstelennek kellened lenned fedél nélkül, már októberben hajléktalan akartál lenni. Unalmas vagy már nagyon.
tegnapelőtt 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!