Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szeretnék kiiratkozni az...

Szeretnék kiiratkozni az egyetemről, de a szaktársaimnak csalódást okoznék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Alapból egy nagyon lusta ember vagyok, akit konkrétan az sem érdekel, ha hajléktalanná válik vagy éhenfagy a pénztelenségbe, Rühellek tanulni és gyűlölök dolgozni, nem tudom elfogadni a világ rendjét és semmi sem tudta ezt bennem megváltoztatni, pedig próbáltam mindent. Utálok mindent és mindenkit, meg akarok halni.

Áprilisban egyik munkanap munkagyűlölködés közben kitaláltam, hogy megpróbálom külföldet, hátha valami "magic" lesz, ami észhez térít. Jelentkeztem egyetemre egy olyan szakra, amit gyűlölök (mondjuk mit nem gyűlölök, de az más kérdés..) Azért jelentkeztem rá, mert másra nem vettek volna fel és ide kb. automatikusan bekerülök, meg alibit ad a kiköltözésre.

Júniusig húztam a melót és kiléptem, júliusban pedig felvettek, augusztusban költöztem kb. Októberig elegendő pénzzel. Egy pár barátot sikerült szerezni és nagyon sok szaktársammal jó kapcsolatot kiépíteni, de november 1-re teljesen kifogytam pénzből, mert nem beszélem az ország nyelvét és nem is szeretek dolgozni, nem kaptam munkát (meg nem is nagyon akartam legbelül). Most is csak családi kölcsönből élek.

November óta nem járok be az iskolába, a barátaim megszakították velem kb. a kapcsolatot, nem kerestek azóta. Ha szaktárssal összefutottam, csalódottak voltak bennem, hogy otthagytam őket mert kedveltek nagyon.

Jelenleg itt ülök a gép előtt és gondolkodom, hogy kilépjek-e az egyetemről vagy ne. Vizsgákat mind elbuktam ebben a félévben mert be me mentem megírni őket, nem is érdekel a tananyag és nem is értek hozzá. Csak azért nem tudtam magam még rávenni, hogy kiiratkottak, mert a szaktársak és haverok érdekelnek, jó lett volna velük újraépíteni a kapcsolatot... De nem tudom magam rávenni arra se, hogy elhagyjam a laksát, nemhogy iskolába járni.

Nem tudom mitévő legyek.

tegnapelőtt 20:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
A macskámnak több esze van mint neked... Egy semmirekellő, lusta, haszontalan, negatív kisgyerek vagy.
tegnapelőtt 22:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Semmirekellő, lusta, haszontalan, negatív az vagyok, de nem vagyok hülye...
tegnapelőtt 22:05
 13/16 anonim válasza:
100%
Azt írtad utálsz mindent és mindenkit, akkor most mégis miért számít mások véleménye? Akár a szaktársaidé, akár másé? Talán nem ártana felkeresned egy szakembert... Felesleges az egyetemet folytatnid, ha nem vagy rendben lelkileg.
tegnap 07:44
 14/16 anonim ***** válasza:
73%
Ne reagáljatok már neki full normálisan. Hónapok óta írogatja ki a kamu, polgárpukkasztó kérdéseit. Ennek a gyökérnek már augusztus, szeptember környékén is el volt fogyva a pénze és repülőre se maradt már. Ha igaz lenne a sztori, rég a híd alá került volna, nem a hülyeségeit írkálná. Inkább jelentsétek.
tegnap 15:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem érdekel az egyetem egyáltalán hagyd ott a francba. Viszont menj el dolgozni! Hotelekbe, recepció, reggeliztetés, ilyesmiket biztos tudnál csinálni, meki, valami normálisabb gyár? Aztán majd kitalálod mit is akarsz. Melyik városban vagy amúgy? Dolgozz, és nézz körbe jobban milyen képzések is vannak. Nem kell feltétlen egyetem. Vannak rövidebb képzések is. Pl. cukrász, eü laboros, ilyenek
tegnap 15:58
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mit tanulsz hogy ennyire utálod? Helyedben átgondolnám a folytatást...
tegnap 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!