Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Furcsa, hogy megvisel, hogy...

Furcsa, hogy megvisel, hogy már csak pár hét és soha többé nem láthatom az egyetemi szaktársaimat? Különösen 1-2-t közülük

Figyelt kérdés
Végzős vagyok az egyetemen, szorgalmi időszakból van hátra 6 hét, szóval nem sokáig járhatok már oda. És ugyan nem nagyon sikerült beilleszkedni a közösségbe, de azért jó oda járni, és rossz érzés nekem valahogy, hogy nem láthatom többé a szaktársaimat ha lemegy ez a maradék pár hét. Különösen azokat, akikkel valamennyit azért beszélni is szoktam, de külön, máshol megbeszélni egy találkozást, arra ők se hajlandóak, pedig nem is laknak túl messze tőlem. Hogyan dolgozzam majd fel, ha nem láthatom többé azokat, akik közé most még járok?
2021. okt. 25. 04:13
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Ha csak beszélő viszonyban vagy velük akkor azért nem lesz olyan nehéz.

Eleinte lesz szar, de amint elkezdel dolgozni már nem is fognak hiányozni.

2021. okt. 25. 05:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a középsuliban én is így jártam. Ez egy gyászfolyamat:(.
2021. okt. 25. 07:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem furcsa, én is ilyen ragaszkodó típus vagyok, aki nehezen viseli a változásokat.

Próbálj arra gondolni, hogy mennyi jó dolog vár rád utána.

2021. okt. 25. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!