Egyetem kezdése előtt ráírtatok a szaktársaitokra, hogy megismerjétek egymást?
Azért kérdeztem, mert nálunk nem lesz gólyatábor a vírus miatt, de több csoport készült már a leendő gólyáknak és kezd kirajzolódni, hogy kik lesznek a szaktársak.
Gólyabál pedig elég kérdéses még.
"Ismerkedj a gólyabálon"
Ha most a gólyabált aki írta az még életében egyetem közelében se volt
mert
1) a gólyabálok okt vége novemberben vannak megtartva addigra már két hónapja megy az év csöppet késő nemde?
2) a vírushelyzet miatt úgyse lesznek
3) és eleve ki megy el gólyabálba manapság?
HÖK-ös voltam gólyabált szerveztünk nem egyszer alig sikerült 40-50 embert összetrombitálni miközben a felvett gólyák voltak vagy 300an...
Nem írtam rá senkire, mert azt se tudtam, kikkel leszek együtt. Amikor a tárgyakat felbettük, már volt egy lista, hogy kikkel járok együtt, de inkább élőben akartam megismerni őket. Plusz miért siettem volna, ott volt az egész egyetem.
Gólyatáborban ritkán osztanak be egy csoportba két azonos szakost, ennek pont az a lényege, hpgy olyan szakosokkal legyél együtt, akikkel nem lesz közös órád és aki már nem is köszön 2 hónap után amikor elsétáltok egymás mellett az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!