Egyetemisták, ti mennyire ismeritek a szaktársaitokat?
Én most fejeztem be a harmadik hetemet az egyetemen. A helyzet érdekes, a szakon kb. 80-an vagyunk, a legtöbb óránk együtt van, és vannak kisebb csoportos órák is 20-25 fővel. A csoportomba tartozó embereket már jobban ismerem, a nevüket is tudom, de még mindig vannak olyan szaktársaim, akiket nem ismernék meg, ha szembejönnének velem az utcán.
Mindenesetre szerintem még mindig jobb a helyzet, mint általában, hiszen tisztában vagyok vele, hogy nagyobb, népszerűbb szakokon el tud veszni az ember a több száz ember között. Nálunk kifejezetten törekednek arra, hogy közelebb kerüljön a csoport egymáshoz, van külön beszélgetős, ismerkedős óra is 0 kreditért, ez sokat segít, olyanok vagyunk, mint egy nagy osztály. :)
Kb 400 emberrel járok be egy előadásra és 30 tanköri társam van, de a szakomon 600 gólya van, a karomon meg 1200 összesen.
Én 3-4 embernek tudom a nevét és senkivel sem beszégetek nagyon.
A követelező dolgokon kívűl semmilyen külön egyetemi programra nem mentem el, csak a tanulás miatt járok be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!