Egyetemisták! Más is van így (közösséggel kapcsolatos kérdés)?
Nagyon sokakkal vagyok jóban, szünetben sose vagyok egyedül, órán sose ülök egyedül, sokakkal beszélgetek rendszeresen.
Mégis csak 2-3 ember van a csoportban, akivel egyetemen kívül is csinálunk közös programokat, akire azt mondanám, hogy barát és diplomázás után is tartani fogjuk a kapcsolatot.
Ez egyedi (én rontottam el valamit)?
Szerintem abszolút nem egyedi, én is ilyen vagyok. Ha körbenézel, általában mindenkinek megvan a saját kis összetartó baráti köre, akikkel sülve-főve együtt van. Ezen kívül pedig persze sokakkal van olyan viszonyba, hogy simán elbeszélget vele bármiről, de ha kocsmázni vagy bulizni megy, mégis ,,csak" azt a 2-3, 5-6 embert hívja, akik az igazi barátai.
20/f, szintén egyetemista
Ez az, hogy nekem az egyetemen nem is igen van összetartó 2-3-as köröm, akikkel programokat szervezünk.
Inkább van 2-3-4 ember, akikkel már szerveztünk programot.
Szerintem ez sem probléma egyáltalán, legalábbis ha nem érzed hiányát akkor teljesen fölösleges erőltetned. Én sem szoktam kocsmázni az egyetemi haverjaimmal, még a szűkebb itt szerzett baráti körömmel is csak évente pár alkalommal bulizok együtt, méghozzá azért, mert alapvetően nem igénylem velük. Elég a suliban együtt töltött idő is.
A régi gimis osztálytársaimból 1-2-vel szoktam inkább összeülni. De velük is csak havonta vagy ritkábban. Jó olyanokkal dumálni és hülyülni akikkel nem találkozok szinte minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!