Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik, hogy vannak ilyen...

Létezik, hogy vannak ilyen egyetemisták is?

Figyelt kérdés

Szeptember óta levelezőn tanulok egyetemen és néha este megyek órára még a nappalisoknak is van órájuk de,hogy milyen társaság,az ember esze megáll. Őrjöngenek meg az egyik vagányabb srác issza a zacskós kakaót aztán egy kortyot a szájába vesz és a falra lögyböli a szájából az idióta. Mikor mentem ki a portással váltottam pár szót,mondtam neki mit láttam es a portás csak legyintett és anyit mondott,hogy csoda,hogy még fel nem gyújtották a kollégiumot.

Szóval az ember esze megáll,hogy nem általános meg középiskolások,hanem egyetemisták ami azt jelenti,hogy nem kis emberek az egyetemisták,komoly emberek és mégis van ilyen Köztük.

Tényleg létezik,hogy ilyen idióták is vannak az egyetemisták között vagy csak én látok ilyen embereket az egyetemünkön?

2014. nov. 18. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Itt nincsenek.
2014. nov. 18. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy hogy melyik egyetemről van szó

pl vannak olyan egyetemek ahova már 200-valamennyi ponttal be lehet kerülni, vagyis kb. 3-as érettségivel, az ilyen helyekre nem éppen "komoly" emberek járnak.

Egy színvonalasabb egyetemen már nem hinném hogy elnézik az ilyesmit, habár nálunk még nem fordult elő.

2014. nov. 18. 21:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez a Debreceni Egyetem Műszaki Kar,ahova járok es arról van szó.
2014. nov. 18. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen van. Én nagy várakozásokkal jöttem az SZTE-re, ami elég jegyzett egyetemnek számít, de baromi híg a társaság.
2014. nov. 18. 22:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Megnéztem a DE-MK ponthatárokat, akadnak ott 200-asok bőven...
2014. nov. 18. 22:05
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Ma ilyen a rendszer, igazából bárkit felvesznek, mert tömegoktatás van. Ha felvételi rendszer lenne, és meg kéne küzdeni a bejutásért, más színvonal lenne az egyetemeken. De így tényleg ilyenek jutnak be, én láttam ennél ezerszer különb dolgokat is.

Igazából a frissen bekerült egyetemisták (elsőévesek) nagy része ilyen. De később rengetegen otthagyják, kibuknak, rájönnek, hogy nem nekik való. Persze vannak, akik 10 évig is ott szórakoznak és végigbulizzák, lötyögik az egészet. És vannak, akik megkomolyodnak és elkezdenek tanulni. Na, ők azok, akik be is fejezik (persze vannak olyanok is, akik eleve céltudatosan, komoly szándékkal mennek egyetemre, nem is kevesen, de a kérdés nem róluk szólt).

Én utolsó éves vagyok egyetemen, és alig van egy-két ember már, akivel együtt kezdtem annak idején...

2014. nov. 18. 23:09
 7/10 anonim ***** válasza:
nem akarlak megbantani,de a debreceni kozul az a koztudott leggyengebb. a matek-fizikas osztalyom csak nevet rajta, mimdenki a bme-re keszul.
2014. nov. 19. 05:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Szintén DE, csak agráron 5 év alatt nem láttam ilyesmit
2014. nov. 19. 07:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ELTE-s vagyok, és azt kell mondanom, hogy a kulturált viselkedéssel nincs gond itt a hallgatók közt.
2015. máj. 16. 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:

DE-TTK és ÁOK, soha nem láttam ilyen viselkedést. Nem kell általánosítani, valószínűleg ritka kretén társaságot láttál de ahol én szoktam lenni, ott azért normális, kulturált hallgatók vannak.

Viszont a kollégiumban előfordulnak hasonló esetek. Szülők pénzén bent lébecoló idióták, akik óvodásként viselkednek, szintén piát lögybölnek ki, ablakot törnek be, stb. Na ezek azok az emberek, akik miatt sokan azt hiszik az egyetemistákról, hogy itt az élet buli és hogy bármilyen idiótának lehet diplomája. Az egy dolog, hogy nekik nem lesz mert az agyuk egy massza már a sok piától és előbb -utóbb vagy a szülők vonják meg a támogatást vagy az állam és repülnek.

2015. máj. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!