Szerintetek miért irigykednek az egyetemisták az OKJ-sokra?
Figyelt kérdés
Tapasztaltam, OKJ-ra járok, akárhol járok mindenhol irigykednek rám, igaz én öltönybe járok mindig az előadásokra, még a balesetvédelmi oktatásra is, elsőként érek oda, már reggel fél 7-kor bent ülök az előadóban.
Miért irigykednek?
2014. aug. 14. 23:27
1/43 anonim válasza:
Nem tudom, pedig semmit sem ér.
2/43 anonim válasza:
Nem irigykednek a legkevésbé sem, szimplán hülyének néznek :)
3/43 A kérdező kommentje:
Lányok ugye ti jobban buktok egy OKj-s fiúra mint egy egyetemistára? Én tisztességesen bejárok a képzésekre.
2014. aug. 14. 23:28
5/43 anonim válasza:
sose hallottam még hogy bárki is irigykedne
6/43 anonim válasza:
Bocs, de nálam a 8általános a nyerő. Koccccccc
7/43 anonim válasza:
OKJ A KIRÁLY!! SZEVASZ TESTVÉR!!
8/43 anonim válasza:
hahahaha, egyetemisták azon rétege akik fontosnak tartják hogy ott legyenek órán is bejárnak, ehhez nem kell okj. hhah.
9/43 anonim válasza:
Inkább egyetemista mint OKJ-s, de mind a kettő jó ezzel senkit sem akarok megsérteni meg nem ez alapján döntök, de ha döntenem kéne egyetemista :)
10/43 anonim válasza:
Öltönyben minden nap és minden előadáson? Ember, te valami kultúrsznob vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!