Szerintetek miért irigykednek az egyetemisták az OKJ-sokra?
Tapasztaltam, OKJ-ra járok, akárhol járok mindenhol irigykednek rám, igaz én öltönybe járok mindig az előadásokra, még a balesetvédelmi oktatásra is, elsőként érek oda, már reggel fél 7-kor bent ülök az előadóban.
Miért irigykednek?
"öltönyben járok mindig"
"elsőként érek oda"
Ezt a kedves szeretteid mondták,hogy ők csak "irigyek"?
Igen, öltönyben megyek minden nap a képzésekre! Ez nem kis suli, hogy csak úgy menjek parasztosan, én azt mondom, egyszer tanul az ember, az oktatásnak, meg kell adni a módját!
Egyébként lehet nehéz elhinni de kiérződik az irigység a nézésekből hogy dicsekedek a képzésemmel, mert már z lesz a 2. OKJ szakmám, meg látom az egyetemistákat is, hogy irigykednek, látszik rajtuk.
Hat te beteg vagy...
Majd pont az okj-ra fog irigykedni barki is.... Ehhe-ehhee
Gondolom nem vettek fel a fosulira/egyetemre, azert szerencsetlenkedsz vele.
Nem hinnem hogy kulonosebben erdekel barkit, de ez a minden alap nelkuli bekepzelt duma nagyon visszas.
Szerintem onertekelesi zavaraid lehetnek.
Teljesen igazad van!
Rám is irigykednek, én is OKJ-s vagyok, és én is öltönyben járok minden reggel fél 6-kor!!
Reggelente a metrón látom a lányok szemében a vágyat!
Szinte felfalnak a tekintetükkel és irigykednek!
Na persze ÉN csak nevetek rajtuk! Nem lehet mindenki OKJ-s!
De Nekem bejött az élet!
Minden reggel 7-kor eljárom az előadóban az OKJ-sok táncát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!