Egyetemistak, nektek honnan es mennyi spórolt pénzetek van?
Figyelt kérdés
#egyetem #munka #diákmunka #egyetemista #spórolás #jövedelem #gyakornok #hallgató #nyári munka #anyagiak
2017. nov. 6. 09:56
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem túl sok! :( havi pár ezer ft, de azt sajnos el is szoktam költeni (pl gyógyszerre, vagy ha kell télen csizma, sapka ilyenek).
2/3 anonim válasza:
Nekem soha nem adtak otthon pénz, magamnak bizniszeltem össze vaterás adásvételekkel. Szar időszak volt, épp csak pár ezer forintokat tudtam megcsinálni ami az egyetemi létnek köszönhetően semmire se volt elég.
3/3 anonim válasza:
Egy ideig dolgoztam, abból van még valamennyi tartalékom.Meg az ösztöndijból, de jó lenne munkát is találni és dolgozni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!