Nagyon sokat gondolkodtam hogy leírjam-e ezt de nincs veszteni valóm. 13 éves lány vagyok, van egy 45 éves tanárom (férfi) heti 2-3 alkalommal elhív a házába.(valamilyen ürüggyel). Mondta hogy tegezhetem, először nem tettem mert hát illem de aztán barátok lettünk az én részemről SZIGORÚAN! barátok voltunk. Tegeztem, sulin kívűl persze. Nem tudott senki a mi kis barátságunkról. Egyre többször írt nekem. "szép vagy!"."szépek a lábaid".stb. Beavatott a magánéletébe pl.: feleségèvel való kapcsolata, mikor mit csinálnak. Próbáltam neki tanácsokat adni. Egyszer az egyik alkalommal mikor elhívott elkezdte simogatni a combom és a hasam. Próbáltam megállítani. Bevallotta hogy szerelmes belém és én vagyok a mindene. Otthagytam nem erőszakoskodott. Azóta is ír nekem. Szerintetek mit csináljak? Nem várok olyan válaszokat hogy biztos neked is tetszett meg élvezted.
Nem erőszakoskodott, de ettől még későbbiekben megteheti. Azt gondolom, mondd meg neki, hogy nem jársz hozzá többet, hagyjon békén. Ha még egyszer közeledik feléd, szólsz a szüleidnek.
Én a helyedben rémült lennék. Nem lehet könnyű. Azt nem tanácsolhatom, hogy mondd el valakinek, mert attól tartasz gondolom, viszont ha újra megtörténik, mindenképp szólj valakinek erről, ez nem játék.
Remélem nem történik semmi rossz veled. :( Vigyázz magadra! Remélem segíthettem. 17/f
2014. júl. 29. 19:04
2/12 anonim válasza:
Te még nagyon kislány vagy ha 18-20 éves lennél és tetszene neked külsőre azt mondanám szíved rajta. De te még (gondolom) szűz vagy (?) és mint leírtad részedről ez max barátság, ez már zaklatásnak minősülne. Mond meg neki hogy kerüljön el jó messzire mert amit tett az a pedofíliával határos és el fogod mondani a szülőknek, tanároknak ha továbbra is irkál neked és "zaklat" ! HA ennek ellenére sem áll le rólad, mond el a családodnak, a saját érdekedben, én ezt tanácsolom 27/L
2014. júl. 29. 19:07
3/12 anonim válasza:
Szüleiddel beszéltél már?
El kellene nekik mondani, nem helyes amit a tanár csinál, sem erkölcsileg, sem pedagógus szakmailag!
2014. júl. 29. 19:13
4/12 anonim válasza:
Mindenképp szólj a szüleidnek. Ez a tanár agyilag beteg, hogy egy gyerekhez (bocsi, ezt nem degradálásként írtam) vonzódik. Az, hogy most nem erőszakoskodott és elengedett, nem jelenti azt, hogy később nem lesz erőszakos és nem fog bántani. Ezért is kell szólni a szüleidnek, mert ők meg tudnak védeni. Itt most ne a tanár "érdekét" nézd, ezt mással is ugyanúgy megteheti, vagy lehet, már megtette.
2014. júl. 29. 19:26
5/12 anonim válasza:
Szerintem is szólj a szüleidnek minél hamarabb.
Nem normális ha egy 45 éves egy 13 éveshez vonzódik.
Szerencséd volt hogy nem erőszakoskodott, de ha már idáig merészkedett, nem valószínű hogy egyhamar feladná a próbálkozást.
2014. júl. 29. 19:32
6/12 anonim válasza:
kúrni akar a vén kujon, kezedben a döntés,...
2014. júl. 29. 19:38
7/12 anonim válasza:
A helyedben szólnék a szüleimnek. Abnormális egy tanár, aki egy 13 éves kislányba szerelmes. Ilyet senki közelébe nem engednék
2014. júl. 29. 20:24
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! Nem szeretném ha kirúgnák. Azt mondta hogy csak én vagyok neki. Nem szeretnék senkinek beszélni erről.
2014. júl. 29. 20:26
9/12 anonim válasza:
Mindegyik ezt mondja. Ne higgy neki, csak lelkileg zsarol. Ilyen ember pedig nem lehet gyerekek közelében. Nem tudom, hogy téged ez mennyire érintett meg lelkileg, de hidd el, mással is kikezd és lehet, hogy azt a lányt pedig teljesen tönkre teszi lelkileg. Egy ilyen beteg embert minél hamarabb el kell tüntetni a gyerekek közeléből.
2014. júl. 29. 21:09
10/12 anonim válasza:
Azért nem az a tipikus filmes pedo, ahogy azt látom.
Az én régi tanárom is azt mondta, hogy bár ez nem normális dolog, de valahol érthető, hisz most komolyan: Hogy néznek már ki a mai tizenévesek?!
Jó persze nem tolerálom az ilyesmit, de szerintem mentálisan akkor is egészségesebb az az egyén, aki egy tizenhárom éves gyerekkel kezd ki, nem erőszakoskodik, és főképp nem kloroformot használ "szerelmi kábításhoz", mint azok akik óvodásokkal kezdenek ki, bokáig érő ballonkabáttal.
Amúgy jah, szerintem is tájékoztasd efelől a szüleidet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!