Jogosan alázott meg az osztálytársnőm?
Figyelt kérdés
Lenkének hívják és mondom neki az ő kedvence a január 1. Fuán nézett rám és mondtam neki hogy mert akkor so a lencse. A Lenke meg a lencse rímmelnek. Erre nem hogy nem nevetett de el is kezdett velem kiabálni mindenki előtt. Tök megalázó volt. Oké hogy ha nem találja viccesnek de minek kell így reagálni? Nagyon sokáig sírtam utána a wcben amíg ő meg a többie tök jól érezték magukat. Ez jogos volt?tegnapelőtt 18:45
2/19 anonim válasza:
Úgy tűnik, eléggé a "lenkére" vette...
3/19 anonim válasza:
Te gúnyolhatod, viszont azt nem tűröd ha téged aláznak?
Jó hogy nem nevetett, én se nevettem volna ha a nevemet szekálod.
Egyékbként meg elég gyenge lelkű vagy ha ennyi miatt sírsz...de amúgy meg megérdemelted
4/19 anonim válasza:
Jéézus, általános iskola, 5.osztály?
5/19 anonim válasza:
Ebben a helyzetben mindketten elég bunkók voltatok
6/19 anonim válasza:
Na az ciki lehetett, hogy te kezdted cikizni a csajt, azt a végén te fakadtál sírva?
Miért nem tudod megvédeni magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!