Jogosan küldtem el ilyen durván az osztálytársamat?
Figyelt kérdés
Nem mostani sztori. Osztálykiránduláson voltunk, megvetettem az ágyamat, és csak úgy belefeküdt mindenféle engedélykérés nélkül. Nézett ki a fejéből, erre mindenki előtt mondtam neki, hogy takarodj onnan. Eléggé felháborodott (nem értem miért, ők még durvábban beszélnek egymással, akkor miért zavarja) , hogy mit képzelek magamról. Azt mondta, hogy kérjem meg szépen, csak akkor megy el.2022. jan. 6. 20:19
2/5 anonim válasza:
Miért nem feküdtél rá, és mondtad, hogy bocs, nem láttam, hogy az ágyamban fekszel.
3/5 anonim válasza:
Én sem értem, hogy miért nem lehet szépen kérni és, ha nem megy ki, akkor ráförmedni? Attól, hogy g.cik egymással a többiek, neked miért kell annak lenni? Kútba ugranak, kútba ugrasz?
4/5 anonim válasza:
"ok. Menjél szépen anyádba"
Ráfeküdtem volna ha nem takarodik el
5/5 anonim válasza:
Megnéztem az erről készült képet, az írásod alapján is kiderült, voltak érzéseid akkor felé, elég rendesen. Aztán kérdéses, hogy ezt most, hogy tudod kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!