Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálytársam jogosan lesz...

Osztálytársam jogosan lesz négyes töriből?

Figyelt kérdés
Az utolsó dolgozatot négyesre írta meg (úgy hogy nem figyelt órán és nem is tanult) így lett 4,5 az átlaga. A tanár mondta neki, hogy ha ötösre felel az utolsó pár leckéből amit vettünk akkor megadja neki az ötöst. Na most, osztálytársam egész héten tanult, egyedül két dolgot nem tudott és ezért lesz négyes..a tanár még azt se hagyta, hogy végig mondja a leckét. Nagyon sajnálom mert tudom, hogy ha tényleg mindent rendesen kikérdezett volna akkor simán lehetett volma ötös..még arra se foghatja a tanár, hogy nem volt ideje mert utolsó két órán vele voltunk és az 90 perc
2014. jún. 10. 16:50
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
így járt, az élet nem habostorta
2014. jún. 10. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Na majd ha egyetemre kerültök megtudjátok :D Ott mindennaposak lesznek az efféle dolgok, csak nem az 5-ösért hanem a kettesét :D
2014. jún. 10. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez van, ilyenkor nyelni kell.
2014. jún. 10. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Az egyetem sem olyan nagy cucc, ha az embernek van esze.
2014. jún. 10. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Shit happen, engem irodalomból sz"pattak meg úgy, hogy egész évben 5ösre álltam, és az utolsó héten írtak be egy TZ 2est, amit teljesen pofára kaptam, mivel minden tankönyvi es füzeti tananyagot leírtam, es így végül 3asra zártak.

Ugyan így, irodalomból jártam úgy is, hogy év végén 4,89re nem adtak meg az 5öst...

Mondani kell a tanárnak hogy ez szerinted nem oké, de ha elhajt, teljesen fölösleges es gyökérség osztályfőnökhöz meg igazgatóhoz meg anyukához rohangálni hogy intezzék el.

Jövőre jobban kell tanulni es nem szabad megadni a lehetőséget hogy pórul járj.

2014. jún. 10. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
"(úgy hogy nem figyelt órán és nem is tanult)" ez teljesen mindegy arra nem kap senki ötöst, hogy hát én meg tudnám tanulni, de most nem tettem. tanulni kell és akkor jár az ötös
2014. jún. 10. 17:18
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolsó, azt csak azért írtam mert ha nem tanul és simán összedob egy négyest akkor elég furcsa, hogy egész héten tanul és akkor is négyes.

Osztályfőnöknek nem is lehetne szólni mert ő tanítja a törit

Azért köszönöm mindenkinek, aki válaszolt :)

2014. jún. 10. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem jogosan, de sajnos nem tudtok csinálni semmit. Lehet, hogy a tanár így alarta demonstrálni az osztálytársatoknak, hogy nem elég, hogy jó agya van, tanulni is kellene. Pontvivő év egyébként?
2014. jún. 11. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!