Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ily buz* az osztálytársam?

Miért ily buz* az osztálytársam?

Figyelt kérdés

Bocs srácok de hosszú lesz :D

1.évem vége gimiben.

Vidéki vagyok, oszt.társam is az.

már egy hónapja kb. órákon is, folyosón is utánam kiabál hogy "Krémeeees" (Dénes a becses nevem).Fasz 2 haverom akivel évelején rohadt jól megvoltunk, most átpártoltak hozzá. Ők is átvették ezt a kiabálósat, meg ha beszélnek velem, akkor is csak piszkálásból. "Krémes figyelj az órára" tök hangosan. A többiek is unják már ezt, de ők 3-an jóízűket nevetnek...Már lebasztam 2-őt is egymás után a főkolomposnak de 3 nap múltán megint rákezdett. Nem vagyok emo-depo de idegesítőek. AZtán buszon: "veszünk egy chipset tesó?" agyfaszt kapok olykor. Vélemény?

2014. máj. 28. 17:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ennyire reménytelenül idióták a mai fiatalok? :(
2014. máj. 28. 17:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Még annyi: 2 röhögő oszt.társ is ha nincs közelbe a főnyomoronc akkor lehet velük dumálni,de ha csak elhangzik hogy krémes, máris röhögnek. Hogy még nem unták meg 1 hónap alatt
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy pofont nekik aztán abbahagyják.
 4/14 A kérdező kommentje:
kapott már többször is... félek hogy erőset ütök és ott marad
2014. máj. 28. 17:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ne szólj semmit, vagy találj ki te is neki vmi hülye nevet.... Tudom, hogy gyerekes, de ő csak ezt érti xD

A "haverjaidat" meg küldd el a pokolba, ha ennyire köcögök. Döntsék el végre, hogy most akkor mit akarnak:)

2014. máj. 28. 17:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm, most akartam megkérdezni, hogy az általános melyik osztályába jártok, erre meglátom: "1.évem vége gimiben."

Mi utoljára nevekkel hatodikban viccelődtünk, bár ott is csak egyszer-egyszer. Részvétem.

2014. máj. 28. 17:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Ugye hogy még nem vannak 9-edikes szinten? Ráadásul gimiben...
2014. máj. 28. 19:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, szerintem az emberiség még nem annyira érett, hogy erre megoldást találjon.
2014. máj. 28. 19:29
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok az osztály csicskája, vagy stréber, mert rajtuk kívül a többiekkel jóban vagyok (fiúkkal és lányokkal egyaránt), és évfolyamon is hívtak már meg sörözni. De ők elcseszik a képet
2014. máj. 28. 19:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Szóval nem csak nálunk van így? Ennek örülök :D
2014. máj. 28. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!