Osztálytársam nem hajlandó visszaadni a füzetem, mit tegyek?
Ajánld fel neki, hogy hazakíséred, és adja ki a füzetedet! Vagy mondd neki, hogy elugrasz érte délután, legyen otthon és készítse elő.
Szabad kérdezni, hogy milyen füzet? :-)
jó hogy nem még én fizessek a k*basz*t füzetemért,ofim az 1 idióta barom elopták a könyveimet akkor se tett semmit....
ígérte hogy oda adja. de most garantálom megverem, rég ki kellett volna rúgatnia a tanárnak, mert nem adta add le a füzetét bemutatni amit elméletileg az enyémről másolt ,olyat csinált amit idáig senki a legszigorúbb tanárrnak vissza pofazot csoda hogy nem tépte meg, állandóan be van szivva pedig semmit nem szed.....
szóval ki lesz posztolva ide a r*banca az garantált
"állandóan be van szívva, pedig semmit nem szed"
Hát ezen kiégtem :DDDDDD Te sem vagy normális kérdező, az biztos.
Linkeld.
De ha tudod, hogy milyen, akkor miért adtad neki kölcsön?
Mondjuk ha nekem annyira kellene az a füzet, nem zavarna az az 500 forintos buszpénz, hanem fognám magam, és elmennék érte délután. (Persze,az lenne a normális , ha ő hozná vissza,de mint a példa is mutatja, vannak nem normális emberek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!