Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ily buz* az osztálytársam?

Miért ily buz* az osztálytársam?

Figyelt kérdés

Bocs srácok de hosszú lesz :D

1.évem vége gimiben.

Vidéki vagyok, oszt.társam is az.

már egy hónapja kb. órákon is, folyosón is utánam kiabál hogy "Krémeeees" (Dénes a becses nevem).Fasz 2 haverom akivel évelején rohadt jól megvoltunk, most átpártoltak hozzá. Ők is átvették ezt a kiabálósat, meg ha beszélnek velem, akkor is csak piszkálásból. "Krémes figyelj az órára" tök hangosan. A többiek is unják már ezt, de ők 3-an jóízűket nevetnek...Már lebasztam 2-őt is egymás után a főkolomposnak de 3 nap múltán megint rákezdett. Nem vagyok emo-depo de idegesítőek. AZtán buszon: "veszünk egy chipset tesó?" agyfaszt kapok olykor. Vélemény?

2014. máj. 28. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Becézd az ilyeneket fosarcú kreténnek, meg jellemzően spongyabobnak, odvas fejűnek, és nyilván "nem értesz valamit, nyugodtan kérdezzé'" meg hasonlók kéznél legyenek. Idővel alakul a rangsor, győz a szelekció.
2014. máj. 28. 22:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Hagyd őket a francba, ne törődj velük. Valószínüleg rákapcsolnak majd, és az arcodba másznak, akkor viszont legyél kemény. Nem kell nagyot ütni, elég egy-két pofon, ráncigálás, falhoz szorítás. Nem kell szétütni a szájharcosokat, elég ha megfélemlíted őket.

Innentől hívhatod a csicskádnak, kutyádnak, mindegy, a lényeg hogy tudják, hol a helyük.

Ha a saját genyóságukat akarod ellenük fordítani, elég kicsit pletykálni a gyökérségükről, és a barátaid előtt visszaszólni, és fellengzős hangnemben bepofázni nekik. A többi megy magától, a falkaszellem megoldja.

Mindkét megoldás primitív, de működnek.

A népszerűség, a sok barát "fegyver" is lehet, ha okosan használod.

2014. máj. 29. 07:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Kösz:D így hétvégére bealakítok hadd gondolkozzon majd rajta
2014. máj. 29. 16:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, én 36 vagyok, de aki a mai ifjúságról beszél, az valószínűleg öregebb, mint a télapó. Ugyanez ment nálunk is, pedig közel 20 éve érettségiztem. Engem pár idióta rendszeresen narancshéjjal dobált, a fene tudja miért, ez volt a hobbijuk. Egészen addig ment ez így, amíg el nem kaptam őket, és néhány pofon után egy-egy egész narancs héját le nem nyomtam a torkukon apró darabonként. Van akire csak az ilyenek hatnak. Utána békén hagytak, sőt az egyik pár éve jelentkezett a cégemhez. Én interjúztattam, és fel is vettem. Bevált, mint melós, persze nagy haverok nem lettünk azóta sem.
2014. máj. 30. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!