Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hányan vesznek részt egy év...

Hányan vesznek részt egy év végi osztályzáson? Ki dönt? Csak egy adott tanár, vagy van egy kar? (osztalyfonok, többi tanar? ) aki átbeszéli? Hogy történik ez? :D

Figyelt kérdés

2014. jún. 9. 19:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk tavaly át engedtek így egy srácot Szerintem kérdd meg a szaktanárt is, meg az ofődet is, ha kell, inkább már előbb üljetek le megbeszélni, ne az osztályozón sokkoljátok ezzel a tanárt.
2014. jún. 9. 20:29
 12/14 anonim ***** válasza:
55%

Nem igaz, hogy csak a bizonyos osztályt tanító tanárok ülnek össze. És akkor utána szerinted osztályonként váltogatják a tanárok felosztását? Amelyik tanárt épp nem érinti az adott osztály, az kimegy a tanáriból, és visszamegy félóra múlva, mikor már egy másik osztályt beszélnek meg?:DD

De nagyrészt tényleg csak a kitűnőkkel és a bukásra állókkal, rossz magaviseletűekkel foglalkoznak. Viszont én is úgy tudom, hogy az összes gyerek összes jegyét felolvassák, de ha egy átlag diákét nem beszélik meg.

Nyilván a tanár dönt, de az osztályfőnöknek lehet ellenvetése az ajánlott jegy ellen. De ha ez a tanár meg akar buktatni, akkor 1,8-as átlaggal simán megteheti, függetlenül attól, hogy jövőre átmész-e másik suliba vagy sem.

2014. jún. 10. 22:45
 13/14 anonim válasza:
Az 1,8 ra megadhatja a kettest. Mert a tanárok ilyenkor kerekitenek. En angolból 4,68 ra altam es megadta az 5-ost.
2017. febr. 28. 22:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Remélem, a 12-esnek az azóta eltelt két és fél évben megjött az esze, mert akkor kapitális hülyeséget írt. Képzeld, pont az a helyzet, ami szerinted :D :D. És fogalmam sincs, hogy ezt te mért tartod különösnek! Mint ahogy arról se, hogy mi a fenének válaszolnak olyanok, akik életükben osztályozó értekezletre nem tették be a lábukat, lévén hogy még az általános iskolát is csak alig járták ki.
2017. febr. 28. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!