Ez ciki egy osztalyfonok reszerol?
Figyelt kérdés
Az osztalyfonokom nem tudja a nevem, pedig mar 10dikben jarok, tehat egy tobb mint egy eve ismer. Pont , csak az enyemet nem tudja megjegyezni? es meg be is valja hogy eddig sem tudta. szeritnem ez szegyen reszerol. szerintetek?2012. szept. 27. 16:42
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, te pl tudod 30 tanárod nevét?
2/9 A kérdező kommentje:
igen tudom a tanaraim nevet:) es csak 20an vagyunk az osztalyba, mindenkiet tudja... enyemet nem
2012. szept. 27. 16:50
4/9 LTK válasza:
biztos unalmas vagy. törd be az ablakot egy zergelábbal és rögtön megjegyez
5/9 anonim válasza:
Nekem rosszul esne, ha az osztályfőnököm nem tudná a nevem 1 év után sem. Próbáj meg sokat jelentkezni az óráin, beszélgetni vele, és akkor hátha megjegyzi végre a neved, de ha így sem...hát az már tényleg ciki.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is ciki, a saját osztályát azért illene ismerni. Ha a tanár akivel heti 1-2 órám van 30 fős osztályban mikor 20 osztályt tanít, és nem tudja a nevem, az más, érthető, bár vannak akiknek így is sikerül. De az ofőtől nekem is rosszul esne, azért szokott lenni bemutatkozás 1. órán, plusz kirándulások, osztályprogramok.
8/9 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat:) tenyleg kell valamit tennem hogy felfigyeljen ram. tanulas , aktivalas akarmi vagy nem?
2012. szept. 28. 17:41
9/9 anonim válasza:
Nàlunk elment az egyik csaj. Mondtuk az angol tanárnak, hogy :
- Tanárnő elment a Máúnika!
-Az ki??
Akkor már 2 éve tanított minket. Viszont egy másik csajt mindig lemónikáz. Ez ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!