Mit tegyek? A mai nap folyamán egy vendégünk előtt le égettem a sulimat az egész gimi előtt, mit tegyek most? (az igazgató behívott és elbeszélgetett velem . Ez a legfontosabb : aztmondta hogy valamivel kikell javitanom szünet végére! Hogy? )
Kérj elnézést az igazgatótól nyilvánosan és ha lehetőség van rá, akkor a vendégtől is.
Aztán kérj az igazgatótól valami feladatot(büntetést),amit megcsinálsz!
Hát tényleg elég hülye vagy. Ennyire nem érdekel más emberek sorsa??? (Most nem az, hogy megkérdezted, hanem, hogy untad a filmet.)
Jó, tudom, hogy most legkevésbé ez a válasz hiányzott neked, de én egyszerűen nem értem az olyan embereket mint te....
A helyedben elásnám magam.
Minimum bocsánatot kérsz ezerszer a vendégtől.
Büntetésképp a bocsánatkérés mellett vesd be magad a világháborúba és állíts össze egy anyagot képekkel,szöveggel a világháborúról és a háttérben zajló eseményekről,az akkor élő családokról,gyerekekről,hogyan jutottak élelmiszerhez,hova bújtak,hogy élték át.Nem a száraz tananyagot,hanem ilyen érdekességeket mint ez az árvaházas is.
Hívjátok el újra ezt a vendéget és add el az iskola előtt.
Osztom a 8-as véleményét, én is ilyesmire gondoltam! Szépen mondd el az igazgatónak, hogy igyekszel azzal jóvátenni, hogy kicsit jobban beleásod magadat a témába, érdekes háborús történeteket keresel stb.
Nem tudom, én mindig is imádtam, ha a nagyim a háborús időkről mesélt, több regényt is olvastam, ami abban az időben játszódott és emberi sorsokat dolgozott fel. A konkrét tényeket annyira nem csíptem sosem, de azt hogy az emberek hogyan élték meg a háborút és az ezzel járó szituációkat, az nagyon is.
Még jobb lenne, ha felkeresnél idős embereket, akik szintén tudnának neked mesélni azokról az időkről, de nem vagyok benne biztos, hogy az jól sülne el. Pár hetes, hónapos kutatómunka után, pedig tarts egy beszámolót a suli előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!