Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan tudnám megoldani ezt...

Hogyan tudnám megoldani ezt az apró problémát?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy van egy tanár az iskolában, aki már elsős korom óta szekál meg olyan furán beszólogat nekem. Az elején még vicces volt, nevettem rajta én is, de már 11.-es vagyok, és ezek az apró csipkelődések is úgy érzem, eldurvultak, egyre kellemetlenebb helyzetekbe hoz, és gondoltam már ezt az évet túlélem, de pénteken elhívott, hogy külön beszéljen velem, én meg gondoltam a jegyeimről van szó, mert négyes és hármas között állok, de amikor bementem vele a terembe, azt mondta, hogy szeretne velem elmenni valahova bulizni, és hozzátette, hogy akár még több is lehetne belőle az éjjel, én meg erre szó nélkül kimentem a teremből, azóta pedig ugye nem volt iskola, és most teljes pánikban vagyok, mert holnap lesz vele órám, nem merek majd bemenni, félek hogy be fog szólni valamit. Eddig is voltak ilyen húzásai, van hogy órán is rám kacsint, volt hogy a többi lány mondta, hogy amikor a táblától a helyemre mentem, rendesen végignézett rajtam meg ilyenek, és már rendesen remegek amikor bent ülök a teremben, mert annyira nem akarok már az órájára járni, egyszerűen hányingerem van tőle.

Szerintetek ezzel most mit csináljak? Vagy mit mondjak neki, vagy ti mit csinálnátok?

2014. jún. 9. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már te érezd magad szarul! Állítsd le!Mondd neki,ha nem hagyja abba,szólni fogsz az igazgatónak!
2014. jún. 9. 10:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Szoktunk panaszkodni róla osztályfőnökömnek, de ő általában csak legyint meg mosolyog. Na meg nem tudom, odaállítok ezzel, elhinnék? Mert hát mégiscsak ő a tanár, gondolom neki nagyobb befolyása van mint egy diáknak, bizonyítani meg nem tudom hogy ezt mondta nekem
2014. jún. 9. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Én mit csinálnék? Felvenném a telefonommal ezeket a "viccelődéseket", és megmondanám neki, hogy ha nem áll le, feljelentem verbális zaklatásért. Mentegetőzhet, hogy te csak kitalálod meg többet képzelsz a dolgok mögé, de ott a hanganyag.
2014. jún. 9. 10:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak van az a törvény, miszerint a tanórán elhangzó dolgokat felvenni, lefényképezni nem szabad, mert büntetik. Erre már én is gondoltam, csak utánaolvastam és elvileg nem szabad. Vagy ha pl ilyen tartalmú a hanganyag akkor nem kapok érte semmit?
2014. jún. 9. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondd el a szüleidnek. Ők majd bemennek, aztán csapnak balhét. Menjenek be az ofőhöz, igazgatóhoz, netán magához a tanárhoz, mondják meg, hogy ha nem csinálnak valamit, akkor elkürtölik mindenfelé, mondjátok meg hogy van sajtós ismerős, hasonlók. Ha ezek ellenére sem történik semmi, akkor válts iskolát. Bár azért ezeknek jobb helyeken meg kell tenniük a hatásukat.
2014. jún. 9. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, megmondod, hogy véletlenül kapcsolódott be. Ha nem hiszik, bizonyítsák az ellenkezőjét.
2014. jún. 9. 11:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Először megpróbálom akkor a hangfelvevőset, mert olyan kellemetlennek érzem, hogy erről beszélnem kell a szüleimnek... köszönöm a segítséget :)
2014. jún. 9. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Ajjaj,a hangfelvétel SZEMÉLYI jogokat sért!Javaslom,hogy a hangfelvételt otthon kizárólag a szüleidnek mond csak el!

Amikor engem az oktatóm(autós) tapizott,akkor én sem mertem felvenni a hangját,hiszen az autóban nem is volt kéznél a telefon(egy darabig).4 alkalom után készültem,és a telefont előreraktam.Az oktató RÁKÉRDEZETT,hogy miért van a telefon elöl!Tehát félt.Féltette magát,az állását meg a "jó" hírét.Nem csak velem csinálta,amit csinált,próbált tőlem idősebbel is kikezdeni,csak vele nem sikerült.

Én akkor töltöttem be a 18-at körülbelül,mikor elkezdtem nála vezetni.A telefonnal végül nem készítettem hangfelvételt,hanem szóltam a szüleimnek,hogy "nézd anya,az autós oktatóm tapogatott,meg leállított a közlekedési hatóság parkolójában"...ebben a parkolóban szerdánként nem volt senki,meg amúgy ahova álltunk,oda sosem parkolnak autók ebben az időben,mindig közvetlenül a hatóság elé parkolnak.Ott tapizott,álló helyzetben,később a következő alkalom során végig fogta a kezem.Aztán az utolsó alkalomkor beszálltam az autóba,azt mondtam neki HATÁROZOTTAN,hogy ne érjen hozzám,ne tapogasson,mert különben tovább megyek,és nekem fognak hinni.Szerencsénk volt,mivel ismerték a szüleim az autósiskola vezetőjét(ennek ellenére sem voltam protekciós beállítottságban,így 200.000 Ft úszik,úgy néz ki,sajnos,meg persze az én hibámból is).Az autósiskola vezetőjének szóltunk,hogy mi történt,ő nem hitte el(hm...),sőt a lányát is hozzá járatta később(pár hónapra rá).És tudta,hogy nem csinálunk belőle ügyet,mert vége lett.

HA 18 VAGY,AKKOR MÁR BÜNTETHETŐ VAGY a személyi jog megsértése miatt is.Sajnos azonban bizonyítani másképp nem tudsz semmit,de NE ENGEDD,HOGY FÉLELEMBEN TARTSON,ÉS ERÉLYESEN SZÓLJ RÁ,de ne fenyegesd!

2014. jún. 9. 23:51
 9/9 A kérdező kommentje:
Még nem múltam el 18 éves, de nem volt alkalmam elővenni a telefont, mert nem hívott félre, viszont órán kaptam tőle egy egyest, azért, mert állítólag nem figyeltem arra, amit mondott, holott nem is kérdezett engem, és a feladatot csináltam, amit kiadott nekünk! Most tényleg azért fog egyeseket osztogatni, mert nem megyek vele "bulizni"?
2014. jún. 10. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!