Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt a problémát...

Hogyan tudnám ezt a problémát megoldani?

Figyelt kérdés
Régebben sokat sportoltam,de mostanában abbahagytam és nagyon rászoktam a gyorséttermekre meg a nasikara.Eleinte nem volt semmi mert akkor még jártam sportolni.Aztán teljesen abbahagytam és még többet kezdtem enni szüleim azt hitték hogy csak egy kicsitfelpufadtam,így nem is nagyon foglalkoztak a hízásomal,én sajnos még tovább híztam.A szünetekben a suliban mindig megeszek egy zacskó chipset.Otthon nem szoktam sokat enni mertazt még hazaérès előtt elintézem valahol.Plusz este szoktam nasizgatni csak azt szüleim nem veszik észre.Mostanára már eléggé kigömbölyödtem.Szüleim akkor vittek el orvoshoz amikor egy családi ünnepségen szétszakadt a hájas hasamon a blúz.Az orvos csak azt mondta hogy többet kell sportolni.Én próbálok is csak már nem tudok nagyon.Gyorsan kifáradok és csak mégtöbbet eszek.Mit tudnák tenni?

2014. ápr. 7. 19:01
 1/2 A kérdező kommentje:

Csak a fére értések elkerülése miatt nem gyerek vagyok hanem 24 éves csak a szüleimel élek

Itt egy kép is szemléltetés miatt hogy mennyire súlyos a helyzet

[link]

2014. ápr. 7. 19:21
 2/2 anonim ***** válasza:

van több lehetőség is.

számodra szerintem a paleolit étrend hozná a leggyorsabb változást,mert kikerülne az étrendedből a gyors szénhidrát és a cukor.

vedd meg és olvasd el a paleolit táplálkozás című könyvet ha ez érdekel,már csak a hosszútávú egészséged érdekében is.

aztán ha azt már megszoktad megismerted,akkor el lehet kezdeni a szálkásító diétát,de azt már kalóriára ki kell számolni,viszont a jó csajságot sem adják ingyen.

2014. ápr. 8. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!