Valaki segítene?
Figyelt kérdés
8-os vagyok és tanárt kéne búcsúztatnom, és elég béna vagyok ilyen szövegeket írni... szóval valaki egy picit tudna segíteni? (volt osztályfőnökömnek kéne írni aki negyedikig tanított)2014. jún. 9. 16:23
1/1 anonim válasza:
Ha egy magánlevelet írsz,vagy e-mailt,akkor egyszerűen csak az érzelmeidet kell leírnod,és azt,hogy mennyi mindent köszönhetsz neki.Én azt írtam annak idején az egyik tanáromnak 8.osztály végén,hogy:"Maga felkészített a középiskolai matekra és az életre is!" (vagy valami hasonlót,már pontosan nem emlékszek,de a lényeg meg a fogalmazás hasonló volt).
DE!Ha úgy írod,hogy ezt fel is kell olvasnod évzárón,ballagáskor,akkor ne csak a te érzelmeidet írd le,hanem a közös emlékeket is,vagy a vicces sztorikat,osztálykirándulásokat,meg,ami eszedbe jut!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!