Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ki érezze magát a lenti...

Ki érezze magát a lenti helyzetben rosszul? Én vagy a volt osztálytársaim?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok,10 éve érettségiztünk. Kb 2 hónapja kitalálta az egyik csaj h csináljunk oszttalit,mert ugye 10 éves és akkor KELL!Csakhogy za utobbi évben született több pici baba is az osztályban.(akit tudok az enyémmel együtt 4-5.)A kicsik közül az enyém a legnagyobb,márciusban volt 1 éves,s még szopizik. Változó h hányszor,de elég sok mindent eszik már. Eddig csak a tej ami gondot okoz.Felvetettem egy helyet,ahol lehetne a találkozó,család és gyerekbarát,játszó az étteremben.Jöhetnének a párok,kicsiket is lelehetne tenni fűbe stb.(Bp-en,elég jó helyen)Erre kitalálták,h ne legyen kajáldában,mert az drága,legyen a suliban és pár,gyerek nélkül. S én megmondtam,hogy nem hagyom itthon a gyereket,mert anyatejes baba és ráadásul beteg is.(Bárányhimlős,majd minden este belázasodott,sokkal többet cicizett, semmit nem evett 4 napig) S akinek szintén van babája az elment (egy barátnőm kivételével,ő vidéken volt) mind tápszeres baba,s én voltam a hülyének,bolondnak beállitva h miért anyatejes a kicsi,adjon neki kedves apuka tápszert. Vagy hogy egy 2-3 órát kibir a gyerek anya nélkül. Csak mire eljutottam volna a találkozó helyszínére az 2óra,s még senkivel nem beszéltem.. S most én magam alatt vagyok,hogy 1. nem mentem a találkozóra (fontosabb a gyerkőc egészsége)Igaz pont vsárnap óta nem lázas,de most megint magasabb a testhője,mint szokott..

2. milyenek h tápszert adnak neki,1 embernek van oka h miért ad azt neki=koraszülött 3 hónappal a lánya,nem indult be a teje.

Meg az egész,hogy miért nem lehet úgy és oda megszervezni h a család is tudjon jönni.Pl a párom vagyis férjem ismeri az osztály 99%,1 ember nem ismeri.. Ugy az egész gáz,s én vagyok magam alatt..Akkor sokkal nyugodtabb lettem volna én is ha ott a kicsi s bármi baj van meg tudom nyugtatni..A nagy gyerkőcre (4 éves)vigyázott volna a nagyi.

Bocsi h hosszú lett..

2014. jún. 2. 13:08
1 2
 11/11 anonim válasza:
Jól tetted. Ne vedd magadra mások csúdolódását. Ja és szoptass, amíg jól esik, a gyereknek csak használ.
2014. júl. 26. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!