Az osztálytársaim bántanak azért mert leküzdöttem a súlyfeleslegemet. (? ) (bőv. Lent)
16 éves lány vagyok, most végzem a 10.-et. 10. év elején jöttem át ebbe az iskolába mert másik városból költöztünk ide, akkor a 164 centimhez 96 kiló voltam. Az első héten elkezdtek bántani a lányok hogy bálna, meg disznó vagyok. Leküzdöttem a túlysúlyomat, nem koplalással, és most 58 kiló vagyok, és lehet még mindig kicsit pufi, de így már elégedettebb vagyok magammal. A többiek viszont nem hagyták abba a csúfolódást, hanem olyanokat terjesztenek rólam facebookon hogy zsírleszíváson voltam, meg fogyitáborban. Az osztályfőnöknek nem lehet szólni mert a keresztlánya az a lány aki a fő hangadó.
16/L
Szarj bele, hogy mit mondanak, élj egészségesen és céltudatosan. Ha látják rajtad hogy nem tör össze a véleményük akkor megunják.
20/F
Szia!
Nagyon nagy tisztelet és gratuláció, amiért sikerült neked! Ne foglalkozz a véleményükkel, próbálj barátokat keresni más társaságban. Hatalmas dolgot sikerült véghez vinned, légy büszke magadra és mosolyogj sokat. :) Ne a felszínes, gonosz embereknek akarj megfelelni. 17/f
Remélem segíthettem! <3
Köszönöm mindenkinek, én is sokkal jobban érzem így magamat, szívesebben mozdulok ki bárhová, sőt, még lovagolni is eljárok március óta :)
Megfordult az én fejemben is hogy irigységből piszkálódnak, de ugyan miért lennének irigyek, mikor max 50 kilós elöl deszka hátul léc lányok?
Utolsó, bejönne ez a fiúknak is, de van barátom, 14 hónapja. Ő még úgy szeretett meg, súlyosabb eset koromban :)
szerintem téged azok után hogy ennyit fogytál rohadtul ne érdekeljen hogy mit mondanak ,
lehet nem mutatják de nagyon irigyek és el se tudják képzelni hogy csináltad ezért bántanak még mindig , mert nagyon kevér embernek ikerül igy lefogynia szoval gratulálok :)
Szerintem nem azért irígyek, mert most hogy nézel ki. Hanem konkrétan a fogyás miatt. Óriási akaraterő kell hozzá és kitartás. És ez az, ami valójában irígylésre méltó. Ha már ilyen fiatalon tanúbizonyságot tettél a kitartásodról, az céltudatos jellemre vall és előrevetíti, hogy az akaraterődön nem fog múlni, hogy bármit elérj az életben. Az erős embereket meg nem szeretik. Mert nem lehet őket legyőzni. És így visszaemlékezve ez középiskolában nagyon így volt velem is...
Ha viszont folyamatosan bántanak és ez frusztrációt okoz, akkor valakinek jelenzed kell. Teljesen mindegy, hogy az a lány kinek a kicsodája. Ez is csak azt jelentené, hogy nem félsz tőle, veled nem éri meg packázni. Egyébként két embert szoktak piszkálni: a lúzert és az erőset. Az előbbit a gyengesége miatt (erősebb vagyok nála, uralkodhatok felette), az erőset pedig irígységből. Teljesen mindegy, hogy hány kiló vagy. Ha nem a kilóiddal lett volna gond, akkor találnak más indokot.
Gratulálok a fogyásodhoz, sok embernek példa lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!