Mi miatt lehet, hogy az osztálytársaim tőlem sose kérnek el házifeladatot, meg nem informálódnak tőlem?
Az osztály tagjai többnyire összedolgoznak, egymásról másolják a házifeladatot meg megkérdezik hogy lesz-e dolgozat ebből is abból, ki fog felelni, vagy mi lesz holnap vagy akármi.
Én eléggé ki vagyok közösítve, nincsenek haverjaim, levegőnek néznek, és emellett tőlem ilyen információkat az istenért nem kérdeznének meg, meg házifeladatot se kértek tőlem még soha. Miért lehet ez hogy nem látnak engem erre alkalmasnak, hogy tőlem kérjenek segítséget?
Nem biztos, hogy nem bíznak benned. Azokban az osztályokban, ahol erősebb a klikkesedés, inkább a haverjaiktól fognak még ilyeneket is elkérni.
Az is lehet, hogy fogalmuk sincs képben vagy-e ilyenekkel egyáltalán, érdemes-e megkérdezni/elkérni tőled.
Egyébként hosszútávon baromi idegesítő ám az elkéregetés, szóval ne irigyeld. :)))
"Én eléggé ki vagyok közösítve, nincsenek haverjaim, levegőnek néznek"
Ezért. Nem vagy a közösség része, minek menjenek oda jópofizni? Nyilván nem vagy éltanuló sem, mert akkor mindneki nálad kuncsorogna. Gondolkozz el, hol a hiba benned, hogy így viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!