Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi miatt lehet, hogy az...

Mi miatt lehet, hogy az osztálytársaim tőlem sose kérnek el házifeladatot, meg nem informálódnak tőlem?

Figyelt kérdés

Az osztály tagjai többnyire összedolgoznak, egymásról másolják a házifeladatot meg megkérdezik hogy lesz-e dolgozat ebből is abból, ki fog felelni, vagy mi lesz holnap vagy akármi.

Én eléggé ki vagyok közösítve, nincsenek haverjaim, levegőnek néznek, és emellett tőlem ilyen információkat az istenért nem kérdeznének meg, meg házifeladatot se kértek tőlem még soha. Miért lehet ez hogy nem látnak engem erre alkalmasnak, hogy tőlem kérjenek segítséget?

2014. máj. 20. 07:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet az osztályzataid miatt.
2014. máj. 20. 08:44
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy nem bíznak benned. Azokban az osztályokban, ahol erősebb a klikkesedés, inkább a haverjaiktól fognak még ilyeneket is elkérni.

Az is lehet, hogy fogalmuk sincs képben vagy-e ilyenekkel egyáltalán, érdemes-e megkérdezni/elkérni tőled.

Egyébként hosszútávon baromi idegesítő ám az elkéregetés, szóval ne irigyeld. :)))

2014. máj. 20. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon jó tanuló lennél, mindenki a te házidért könyörögne...
2014. máj. 20. 09:36
 4/7 anonim válasza:
Milyen tanuló vagy?
2014. máj. 20. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez is része a kiközösítésnek.
2014. máj. 20. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:

"Én eléggé ki vagyok közösítve, nincsenek haverjaim, levegőnek néznek"

Ezért. Nem vagy a közösség része, minek menjenek oda jópofizni? Nyilván nem vagy éltanuló sem, mert akkor mindneki nálad kuncsorogna. Gondolkozz el, hol a hiba benned, hogy így viselkednek.

2014. máj. 20. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem nyúznak a házival. Én mindig jó tanuló voltam, a délutánt háziírással töltöttem, amíg a lusta osztálytársaim meg bulizással, szórakozással töltötték a szabadidejüket, a szünetben meg szépen kb. 3 perc alatt lemásolták a házimat, amivel én mondjuk otthon 1-2 órát szenvedtem. Azt mondanom sem kell, amint befejeztük az iskolát és mindenki ment a maga útjára, messziről letojták az olyanokat mint én, akikről előtte 4 évig házit másoltak, jó ha köszönnek az utcán. Most ott tartunk, hogy én aki világ életemben osztályelső, jó tanuló, jó magatartású, közösségi ember voltam nem találok egy normális munkát sem, hiába van eszem, végzettségem stb., míg azok akik végigbukdácsolták az iskolát vagy közepes tanulók voltak vígan elvannak, jó munkájuk van stb. Én őszintén most már ott tartok, hogy bár ne tanultam volna annyit, inkább buliztam volna. Akik gyerekkorukban másoltak, azok az életben is jobban érvényesülnek, mert azok lenyomják a többi embert, és az mindig is kifizetődőbb. Azt kívánom, bár én is házimásoló lettem volna, mint az, akiről a házit másolják.
2014. máj. 20. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!