Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy osztálytársam (eléggé buta gyerek) azt mondta nekem, hogy bukásra áll angolból és nem tudja, hogy mit csináljon.És én tökre megsajnáltam (pedig nem vagyunk olyan jóba) Erre mondtam neki, hogy a tanár a netről állítja össze a dolgozatot (ezt a tanár is mondta, csak a buta gyerek nem figyelt) és hogy nekem megvan puskába és a múltkor is onnan néztem ki. Erre megkért, hogy hadd másolja le rólam. Én meg mondtam, hogy oké, holnap lemásolhatja. Erre kiderült, hogy nem is áll bukásra, csak a 2. féléve alapján (az előző féléve jobb) és nem akarom, hogy rólam írja le a puskát, mert ha neki is hibátlan lenne az eléggé gyanús lenne és félek, hogy a tanárnak feltűnne, hogy mi puskázunk. Meg eléggé sok időmet elvette, mire megcsináltam azt a puskát. Szóval valami jó alibi kéne, hogy miért nem írhatja le rólam. Mit csináljak?Vagy adjam oda neki?Kérlek titeket, segítsetek!

17/L

2014. máj. 27. 22:24
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
A tanár az egész osztály dolgozatát javítja, szóval nem valószínű, hogy fel fog tűnni még ha két ugyanolyan van is benne.
2014. máj. 27. 22:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérsz érte 10 ezer forintot. Mondd csak neki, hogy neked kb ennyit ér a belefeccelt munkád, míg összeszedted.
2014. máj. 27. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Add oda neki.Nem lesz jobb tőle neked (hasonló cipőben járok),de rosszabb igen,ha nem adod oda.
2014. máj. 30. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!