Mit csináljak ebben a helyzetben?
Egy osztálytársam (eléggé buta gyerek) azt mondta nekem, hogy bukásra áll angolból és nem tudja, hogy mit csináljon.És én tökre megsajnáltam (pedig nem vagyunk olyan jóba) Erre mondtam neki, hogy a tanár a netről állítja össze a dolgozatot (ezt a tanár is mondta, csak a buta gyerek nem figyelt) és hogy nekem megvan puskába és a múltkor is onnan néztem ki. Erre megkért, hogy hadd másolja le rólam. Én meg mondtam, hogy oké, holnap lemásolhatja. Erre kiderült, hogy nem is áll bukásra, csak a 2. féléve alapján (az előző féléve jobb) és nem akarom, hogy rólam írja le a puskát, mert ha neki is hibátlan lenne az eléggé gyanús lenne és félek, hogy a tanárnak feltűnne, hogy mi puskázunk. Meg eléggé sok időmet elvette, mire megcsináltam azt a puskát. Szóval valami jó alibi kéne, hogy miért nem írhatja le rólam. Mit csináljak?Vagy adjam oda neki?Kérlek titeket, segítsetek!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!