Mit tehetek ebben a helyzetben? SOS, nagyon para!
Megint költöztem, ami ugye új iskolával is jár. Mindig nagyin könnyen beilleszkedtem mindenhova. Van egy pár barátnő, viszont vn két srác, akik nem szállnak le rólam. Az elején csak beszólogatott az egyik, azt a szokásos gólyaszivatásnak tudtam be, megpróbáltam először viccesen, aztán bunkóbban visszaszólni. Egyre rosszabb lett. "Nyomoz" utánam, olyan képeket szerzett meg rólam, amikről azt se tudom, mikor készült, egyszer követett haza, jobban tudja a napi- és órarendemet, mint anyám, megszerezte vkitől a fb jelszavamat (mikor rájöttem megváltoztattam, azóta nem vettem észre, hogy bárki belépett volna). És figyel. Ülünk órán, és folyamatosan engem néz. Néha már a tanárok szólnak be, hogy ilyen feltűnően nem kéne bámulni. És amikor megkérdeztem, hogy mit akar, akkor röhögött, és aut mondta, mindent tud rólam. Mit tegyek?
17/l
Szia nem kell ezt hagynod, először az osztályfőnököddel beszély erröl nyiltan, biztos tud tanácsot adni vagy jobban megfigyeli és beszél vele.
Jo ha tud róla mert ha zaklat továbra is akár fel is jelentheted, és ilyenkor az osztályfönök is tudja igazolni ,hogy te már korábban is jelezted a problémát.
Minden esetre ne mutas félelmett
Sztem ezekkel nem mesz semmire, ofo, feljelentes?
Max megvarnak suli utan.
En konkretan ezeket csinaltam:
melletem ult a cimbora, meguntam, nem hagyta, hintazott en meg kiloktem a terem kozepere :D
Amugy joban vagyunk csak untam.
Meg az elejen a suliban adtam vkinek a szeme ala.
Utana mar nem voltam ennyire, eleg volt elkapni a nyakat, aztan megkerdeztem h elnyugszol v neked is beverek :D
Na amugy ezt az ofos feljelentos dolgot nem tanacsolom: volt 1 idosebb gyerek jott hozzank, eleg sertoen beszologatott, azt raszaltunk, szolt tanarnak (nem mondta a neveket amugy meg)
Persze megvartuk elbeszelgettunk vele kinn, nem bantottuk.
Szoval ezzel nem ment semmire, nem kaptunk semmit...
Szoval vagy oda kene tenni magad, vagy vmi nincs rendbe a viselkedeseddel, amit ok nem turnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!