Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van más kilencedikes is ebben...

Van más kilencedikes is ebben a helyzetben? Tudnátok erre tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Nyár óta annyi minden más lett, ugyebár! De felém inkább negatív a dolog. Először is, nagyon féltem a gólyatábortól, és lehet, hogy ez csak a "vonzás törvénye", de tök egyedül voltam és rosszul éreztem magamat. Volt egy lány (nevezzük A-nak), aki először szóba állt velem. Első nap még nagyon jól elvoltunk, aztán megismerkedett B-vel. Namost, sajnos sok olyan természetű emberrel találkoztam már, mint amilyen B, ezért azt is tudtam, hogy kicsit vigyázni kéne vele. Az a tipikus kétszínű lány, aki kettészedi az osztályt vagy épp barátnőket fordít egymás ellen, csak hogy az egyikkel lehessen, a másik meg eltűnjön a képből. Ez úgy a második nap tájékán meg is történt, ugyanis elkezdett "rányomulni" A-ra, aki azután konkrétan le se sz*rt egész gólyatábor alatt. Az esett a legrosszabbul, amikor beszélgettünk (vagyis B beszélt helyettünk is), aztán A-ra nézett, és elhívta üdítőt venni, mintha ott se lennék. Magyarul ott hagytak, az meg hogy nézett volna már ki, ha utánuk megyek, mint valami jól nevelt kiskutya... Aztán még ezen a napon megismerkedtem C-vel, akivel nagyon jól kijöttünk, de ő egy másik csapatban volt, ezért alig találkoztunk. Úgy telt el a gólyatábor, hogy szinte végig egyedül voltam, holott alapból egy barátságos, ismerkedős típusú lány vagyok. A sulitól elkezdtem szabályosan félni. Első nap "leszólítottam" egy lányt, aki nem volt gólyatáborban. Ő D. D a padtársam, és jóban vagyunk, viszont nagyon sokszor lóg olyanokkal, akik közt ilyen kívülállónak érzem magam, vagy nem is tudom. (Amúgy D egész álló nap magáról beszél, hogy ő milyen csúnya, fölösleges meg ilyesmi. Gondolom azért, hogy az ellenkezőjét hallhassa. De egyébként rendes lány.)Közben kiderült, hogy B-is az osztálytársam lesz. Második nap összebarátkoztam két új emberrel, E-vel és F-fel, akik ketten jó barátnők alapból. Nem sokkal később viszont B is csatlakozott hozzánk (de jó...), és valahogyan elintézte, hogy E és F ugyanúgy le se bagózzanak, mint A még a gólyatáborban (aki azóta sem szól hozzám). Csak akkor figyelnek rám, ha B nincs a közelben. Ha ott van, akkor odamennek hozzá. Amúgy nem veszik észre, hogy B hol az egyikükkel, hol a másikukkal lóg, ezért valaki mindig el van hanyagolva. Aztán legyintettem egyet B-re, és odamentem egy csöndes lányhoz (ő G). G csak az első napokban volt csöndes, utána minden áldott nap faggatózik (de nagyon durván olyanokról, amikhez semmi köze nincs) és ha véletlenül elmondok neki valami fontosat, akkor azt 5 perc múlva visszahallom. Szóval most majdnem megint egyedül maradtam, pluszban ketten "utálnak", pedig az egyikkel még nem is beszéltem, a másikkal meg összesen két mondatot. Még arra sem volt eddig példa, hogy valaki nyíltan rossz véleménnyel legyen rólam, nehogy bunkózzon meg ilyesmi, ezért ezzel nem tudok mit kezdeni. Most velem van a hiba?

2013. nov. 7. 23:36
 1/4 anonim válasza:
100%

Hát nem semmi, hogy milyen "röviden" összefoglaltad :-)

Na szóval ne aggódj! Veled nincs semmi gond. A gond a legtöbb nőneművel van, ez ellen nem tudsz tenni semmit, és az egész életedet végig fogja kísérni (a B típusra gondolok) én is lány vagyok és hidd el, ez még csak a kezdet, majd B elkezdi keverni a sz@rt, ami a legrosszabb, hogy a hátad mögött. A legjobb ha B-t kerülöd, de az energiavámpírokat is, ezek a D típusúak.

2013. nov. 8. 01:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
4 év alatt sok dolog fog még történni, változni. Lehet, hogy jövő héten összefutsz valakivel, lehet, hogy egy év múlva megtalálod életed egyik legjobb barátját az iskolában. Ne aggódj, nem Veled van a gond! :) Csak próbáld magad jól érezni, légy nyugodt, aztán lesz, ami lesz.
2013. nov. 8. 02:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Fiú barátok már kimentek a divatból?
2013. nov. 8. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ugye nem vagyok 9.-es,sőt én végzős vagyok!El kell,hogy mondjam,hogy most tapasztalatból fogok jó tanácsot mondani.Az a lány,akiről azt írtad,hogy vigyázni kell vele,azzal tényleg vigyázz.De ez a vigyázás ez olyan,hogy nem tudod,hogy kiben bízhatsz feltétlenül.Ezért próbáld kiismerni mindegyik lányt.Ezt úgy tudod megcsinálni,hogy fél évig csak tárgyilagos dolgokat mondassz el magadról!Tehát a lelki dolgaidba meg a titkaidba NE menj bele!

És a legfontosabb tanácsom,és ezt el ne felejtsd!:KERESS OLYAN EMBERT,AKI KÜLSŐS ÉS NEM TUD KEVERNI!Na és neki elmondhatsz mindent.Ilyen embert találhatsz szakkörökön,más osztályba,a folyosón találomra,vagy mondjuk ha majd mész erre-arra..stb,vagy ha van ismerősöd,akkor neki mondj el mindent.

Azt is tartsd be,hogy rosszat SOHA SENKIRŐL NE MONDJ!Ne mondd ki,amit másról gondolsz.Ha csak néha értékeled az embereket,akkor azt is írd le naplóba,vagy mondjuk mond annak a bizonyos embernek.Viszont ha túl sok jót mondassz valakiről,akkor meg úgy tűnik,mintha nyalnál.De ha csak annyit mondassz,hogy "xy nekem szimpatikusnak tűnik",akkor ebbe aztán bele nem lehet kötni.

Válogasd meg a kérdéseket is,amire őszintén válaszolsz.Ne színészkedj,de ritka dolog legyen az,amit elmondassz!Ne add ki magad könnyedén!

Tudod,én minden hibát elkövettem,és semmi pénzért nem kezdeném újra!!!!!Azokban a helyzetekben viszont azt láttam jónak,és őszinte voltam végig mindenkivel.Ezért hibáztam.

Próbáld meg ne mutatni ki az érzelmeidet,szóval ha haragszol valakire,akkor se látszódjon ez!Nyugodtan,mosolyogva menj be minden reggel.Lássák rajtad,hogy kiegyensúlyozott vagy,sose menj be mérgesen!Ha sírni akarsz,akkor otthon sírj!

Azt tudnod kell,hogy aki gyenge,azt kihasználják.És én most még hozzátennék ehhez a tudáshoz még valamit:nem csak azt használják ki,aki gyenge,hanem azt is,aki nem tud egy minimum szinten színészkedni.

MINDIG csak jót mesélj az életedről,ha kérdeznek.És mindig csak keveset.Fesd le úgy az életed,hogy átléped az akadályokat és a hibákat,és könnyedén vegyél mindent.

Velem elhitették,hogy mindig én voltam és vagyok a rossz.De ez valójában nincs így.Voltam hibás,de ők is voltak azok.Csak én őszintén éltem meg mindent,ők meg reggelente magukra kenték az 50 kg alapozót,meg a 40 kg sminket,és ez volt az álarc!

17/L-12.osztály

2013. nov. 8. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!