Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Albérletben lakunk,úgymond egy családi házban ,ami el van osztva. Pár hónapja lakunk itt.Alattunk egy család lakik,mellettünk egy férfi,aki sokat dolgozik,de szinte nincs is itthon,(Ő is csak pár hónapja lakik itt ) neki van egy kutyája,aki sír ugye ha elmegy a férfi otthonról.Meg legalul lakik egy nő.(De az külön bejáratú) , szóval volt már itt 1-2kisebb vita abból,hogy a kukát csak 1-2ember viszi ki.(Mi,meg alattunk a család) ,de mi megmondtuk hogy 4-en lakunk,mindenki kiviszi szépen egy hónapban egyszer,mi nem fogjuk más helyett mindig kivinni.... aztán a parkolás.Fixen megvan/lenne a ház előtt 4parkolóhely.Csak kicsit oda kéne figyelni a másikra.A családnak van 2autója,van 2kisgyerekük,nekünk,meg mégegy embernek.Nekünk van a "legsz@arabb" helyünk,mert a másik szomszéd is sokszor nagyon közel áll,és volt már nem egyszer hogy mi nem fértünk be a parkolóba.(Persze volt olyan,hogy a másik miatt a másik sem fért be,akkor még hozzánk is csengettek fel egyből,pedig mi jó helyen álltunk,meg is mondtuk miért hova álljunk mi ? (Nem nekünk kellett arrébb állni ugye ) Van egy udvar,azt a család teljesen lefoglalta úgymond.Az egyik nő,ki van akadva állandóan a szomszédunkra,hogy van amikor ugye a férfi megy dolgozni hajnal 5körül,és akkor egy kicsit sír a kutya....(ő nem dolgozik ) meg hogy kutyaszart talált az udvaron,majd beszélni fog vele,de még sosem beszélt...Ők laknak itt már legrégebb óta,a főbérlő meg nem sokat van itt.Na,és még volt olyan is,hogy du.-n 1körül klpofoltam a húst.Náluk akörül alszanak a gyerekek,és akkor felkopognak,csengetnek hogy mit csinálunk... :O És akkor mondták hogy csukjuk be az ablakot ha lehet,talán úgy nem annyira hallatszik le.Pfff...délután van,jóhogynem majd csendbe leszek...amit muszáj azt muszáj.... Amúgy a nő szinte egész nap üvöltözik a gyerekekkel,hétvégén reggelente is már 7órakor ...Ma is tiszta ideg voltam,mert arra keltem fel.... És már nem is tudtam persze visszaaludni....Ti mit tennétek ?2013. okt. 13. 09:00
1/3 anonim válasza:
Mit tennék? Költöznék egy olyan helyre ami nem kaptár és tömegszállás, ahol van élettér és nem egymás szájában kell lakni, mert ez nem embernek való. Telis tele ez az oldal hasonló panaszokkal, én nem tudnám elviselni hogy a saját drága pénzen vett vagy bérelt lakhelyemen lábujjhegyen keljen járnom és suttogva beszélnem, és engedélyt kelljen kérnem minden tevékenységre. A lakók nem fognak megváltozni ,lehet velük szépen -csúnyán beszélni, felnőtt ember ha hülye ,az is marad. Tapasztalat.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igen,ez igaz,csak mivel határ közelében lakunk,így nem igazán van választék,szóval az előző albérletben is voltunk egy évet,de ott meg a főbérlővel voltak gondok.(bemászkált,stb.... ) Onnan jöttünk ide,itt vagyunk 3 hónapja,itt meg most ez van...de az az albérlet is csak ismerős által jött... a másik pedig úgy hogy anno feltettem magunkat képpel,mert egyszerűen minden ami fel lett hívva,az már foglalt volt.Pl.csináltuk azt,hogy az újság fel lett hívva,hogy megjelenés előtt,megtudják-e mondani hogy milyen albérletek kerülnek be,és már akkor azok is foglaltak voltak,mivel a határ miatt mindenki ide akar jönni lakni....Saját házat szeretnénk majd,de egyenlőre nincs rá keret....
2013. okt. 16. 10:04
3/3 anonim válasza:
Hat komolyan,en marhara sajnallak... Nincs eletteretek,ha nektek jo akkor masik szomszednak tuti nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!