Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon szégyellem magam. Mit...

Nagyon szégyellem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, most ballagtam. Van egy osztálytárnőm, akit négy éve csúfoltunk, kiközösítettünk azzal az indokkal hogy falusi, meg hogy siessen haza disznókat etetni. Kiskunlacházai.Ballagás után a fél osztályt elhivta ennek ellenére magához. Gyönyörű nagy új házuk van, a szobája nagyobb mint a mi lakásunk, hatalmas kert, kis kerti dísztó. Egy kicsit sem lepukkant, sőt. A szülei jó fejek. Nincs disznó...semmi. Most nagyon rosszul érzem magam. Mit tegyek? Miért hívott el minket? Bánom hogy bántottam én is ok nélkül.

2014. máj. 3. 07:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

#7 és #18-nál ott a pont.

És elég nagy bunkóság volt őt megalázni folyton. Nincs beleérző képességed milyen lehetett neki?! Mi lenne, ha téged piszkáltak volna?

Ennyire hülye nem lehet pár ember!

Tudod mit csinál sok városi ember munka után? Hazamegy és tvzik és hasonlók. A falubeli munka után meg dolgozik. Meghalnál a falun, ha két hétig ott kellene élned.

Bocsi, de elég elkényeztetettnek tűnsz. És most ne rám legyél kiakadva, amit írtam, hanem magadra, hogy mit tettél. Lelki sérülést okoztál másnak, akit nem is ismersz! Ügyes vagy. 18/L

2014. máj. 3. 18:38
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Amugy mostmar sajnalhatod. Lehet, hogy eros lanyrol van szo, es nagyban letojta a ti bekepzelt "meno" piszkalodasotok, de lehet, hogy megsem- es akkor eleg nagyban kihat majd az eletere, hogy mikor baratokra, tarsasagra lett volna szuksege, csak megalazast kapott. Te meg cseszheted a sajnalatod a pesti lakasodban... az elmulasztott hetvegeket, a suli utani bohockodast, a csajos esteket, az osztalykirandulasok feledhetetlen hangulatat nem tudod neki visszaadni.

Ez van. Nem kivanom, hogy ezzel elj egyutt, csak jusson eszedbe neha mit tettetek.

Engem te pedig ne sajnalj. Hidd el, arra nincs szuksegem, ilyen embertol. Embersegre latszik nem neveltek.

2014. máj. 3. 19:01
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Amit tehetsz, jövő vasárnap elmentek az állatkertbe és ha szerencséd van, lesz egy jó barátod akitől sokat tanulhatsz.

Illetve a későbbiekben nem az alapján fogsz megítélni másokat, hogy hol laknak, aki meg ezt teszi azt kerüld el és ne akarj hasonló társaságba tartozni.

2014. máj. 3. 19:47
 24/37 A kérdező kommentje:
Utolsó...ha nem lenne bennem emberség, nem bántana ez az egész. Talán nem is kéne hogy bántson...mert most ezért itélkeztek. megbántam. Visszacsinálni nem tudom. De azért nem vágok eret magamon.
2014. máj. 3. 19:53
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló vagyok, ezt írtam:

Amit tehetsz, jövő vasárnap elmentek az állatkertbe és ha szerencséd van, lesz egy jó barátod akitől sokat tanulhatsz.

Illetve a későbbiekben nem az alapján fogsz megítélni másokat, hogy hol laknak, aki meg ezt teszi azt kerüld el és ne akarj hasonló társaságba tartozni.

Hm, nem mondtam hogy vágj eret vagy hasonló. Ezt most mire írtad? :D

2014. máj. 3. 19:58
 26/37 A kérdező kommentje:
Bocsi...utolsó előttinek szólt...
2014. máj. 3. 20:05
 27/37 anonim ***** válasza:
52%

Az is mekkora már a csaj 4 évig eltűrte ahelyett,hogy egyszer megmondta volna a magáét. U de élet képtelen mindenki...

Amúgy kérj bocsánatot

2014. máj. 3. 22:52
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes,h a nem összetartás hogy kiütközik... én 30 vagyok,de amikor még én jártam középsuliba,bp-re, ott is volt vidéki,ráadásul eminens,de! Soha nem bántottuk,ha elsőbe első héten esetleg beszólt neki valaki, nem mentek utána a többiek,soha nem rekesztettünk ki ez miatt senkit.Sőt,még babázott is... na,és soha,nem csúfoltuk,ráadásul nem 4 éven át...
2014. máj. 4. 03:12
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
De legalább rájöttél,h ez bunkóság volt mindannyiótok részéről.Ez jó.
2014. máj. 4. 03:14
 30/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik megértették a lényeget...a többiekkel nem tudok mit kezdeni. Azt hiszem kár volt kiírni a kérdést. Mert elitéltek olyanért, amiért nem kéne. Az osztályból kb 5en érezzük szarul magunkat emiatt, a többiek ugyanúgy lesz arják a csajt. Talán nekik van igazuk, nem kéne ezt éreznem...és akkor nem lenne semmi gond. Ennyit értetek el kedves okos válaszolók. Kész. Nem kell nekem egy új barátnő, van elég...ha négy év alatt nem láttam benne semmi szeretnivalót akkor talán nincs is benne..de legalábbis nincs rá szükségem. Úgyis szétválnak útjaink, nincs rá szükségem és neki se rám. Ennyi.
2014. máj. 4. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!