Nagyon szégyellem magam. Mit tegyek?
#7 és #18-nál ott a pont.
És elég nagy bunkóság volt őt megalázni folyton. Nincs beleérző képességed milyen lehetett neki?! Mi lenne, ha téged piszkáltak volna?
Ennyire hülye nem lehet pár ember!
Tudod mit csinál sok városi ember munka után? Hazamegy és tvzik és hasonlók. A falubeli munka után meg dolgozik. Meghalnál a falun, ha két hétig ott kellene élned.
Bocsi, de elég elkényeztetettnek tűnsz. És most ne rám legyél kiakadva, amit írtam, hanem magadra, hogy mit tettél. Lelki sérülést okoztál másnak, akit nem is ismersz! Ügyes vagy. 18/L
Amugy mostmar sajnalhatod. Lehet, hogy eros lanyrol van szo, es nagyban letojta a ti bekepzelt "meno" piszkalodasotok, de lehet, hogy megsem- es akkor eleg nagyban kihat majd az eletere, hogy mikor baratokra, tarsasagra lett volna szuksege, csak megalazast kapott. Te meg cseszheted a sajnalatod a pesti lakasodban... az elmulasztott hetvegeket, a suli utani bohockodast, a csajos esteket, az osztalykirandulasok feledhetetlen hangulatat nem tudod neki visszaadni.
Ez van. Nem kivanom, hogy ezzel elj egyutt, csak jusson eszedbe neha mit tettetek.
Engem te pedig ne sajnalj. Hidd el, arra nincs szuksegem, ilyen embertol. Embersegre latszik nem neveltek.
Amit tehetsz, jövő vasárnap elmentek az állatkertbe és ha szerencséd van, lesz egy jó barátod akitől sokat tanulhatsz.
Illetve a későbbiekben nem az alapján fogsz megítélni másokat, hogy hol laknak, aki meg ezt teszi azt kerüld el és ne akarj hasonló társaságba tartozni.
Utolsó válaszoló vagyok, ezt írtam:
Amit tehetsz, jövő vasárnap elmentek az állatkertbe és ha szerencséd van, lesz egy jó barátod akitől sokat tanulhatsz.
Illetve a későbbiekben nem az alapján fogsz megítélni másokat, hogy hol laknak, aki meg ezt teszi azt kerüld el és ne akarj hasonló társaságba tartozni.
Hm, nem mondtam hogy vágj eret vagy hasonló. Ezt most mire írtad? :D
Az is mekkora már a csaj 4 évig eltűrte ahelyett,hogy egyszer megmondta volna a magáét. U de élet képtelen mindenki...
Amúgy kérj bocsánatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!