Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon szégyellem magam. Mit...

Nagyon szégyellem magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, most ballagtam. Van egy osztálytárnőm, akit négy éve csúfoltunk, kiközösítettünk azzal az indokkal hogy falusi, meg hogy siessen haza disznókat etetni. Kiskunlacházai.Ballagás után a fél osztályt elhivta ennek ellenére magához. Gyönyörű nagy új házuk van, a szobája nagyobb mint a mi lakásunk, hatalmas kert, kis kerti dísztó. Egy kicsit sem lepukkant, sőt. A szülei jó fejek. Nincs disznó...semmi. Most nagyon rosszul érzem magam. Mit tegyek? Miért hívott el minket? Bánom hogy bántottam én is ok nélkül.

2014. máj. 3. 07:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

És ha tényleg csóró lett volna, néhány állattal egy putriban? Akkor okotok lett volna bántani.

Mindegy, a gyerekek a legkegyetlenebb lények a világon.

2014. máj. 3. 12:02
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért az osztályfőnököt is megnézném... "megellett a tehenük"
2014. máj. 3. 12:23
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

"Elsőben nem gondol olyanra az ember hogy milyen drága egy disznó...mi csak arra gondoltunk, hogy ő hazamegy és állatokkal foglalkozik ahelyett hogy mondjuk plázázna vagy mozizna."

Bizonyára az én értékrendemmel van probléma, de számomra az állatok gondozása egy hasznos, és életre nevelő tevékenységnek tűnik, míg a mozi szimpla szórakozás, a plázázás pedig ripacskodás és időpazarlás.

Egyébként mentségedre szóljon, hogy tényleg fiatal vagy, és ez a tiszteletlenség elsősorban nem a te hibád, hanem a szüleidé, akik nem ismertettek meg a saját hazáddal, és nem tanították meg neked a munka értékét. Egyébként ezek a hiányosságok bőven bepótolhatók, csak néha le kellene hétvégére ugrani, az általatok annyira lenézett vidéki városokba, vagy szakaszokat csinálni, a Magyar Kéktúrából és megismerni az országot ahol éltek! Kicsit ki kellene lépni ebből az elfajzott kapitalista világváros budapesti légkörből, mert te még menthető vagy. Talán.

2014. máj. 3. 12:29
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Azta!Mert ez a lány!:)

Szerintem legyél vele őszinte,és tényleg látszódjon rajtad,hogy megbántad..meg mindenkinek bocsánatot kellene tőle kérnie,meg a SZÜLEITŐL IS!!!

Ostobák és nagyon gyerekesek voltatok.Változtatni még lehet,sohasem késő!

2014. máj. 3. 12:40
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

És ha "lepukkant" a házuk akkor mi van ? Akkor jogos lett volna a piszkálodás?

Elég furán gondolkozol, meglátad, hogy nem is úgy él ahogy ti sejtetéttek és egyből megbánod a dolgot?

Inkább gondold át az egészet !

2014. máj. 3. 12:42
 16/37 anonim ***** válasza:
90%
Én a helyedben bocsánatot kérnék, és elmondanám,h az ofő hozta fel először.
2014. máj. 3. 14:59
 17/37 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van, nincs mentség erre. De őszintén sajnálom higgyétek el, bár visszacsinálhatnám :( de nem megy. Megőrít a tudat hogy valakinek négy évét tettem tönkre csak azért hogy ne lógjak ki a sorból. Anyukámmal is beszéltem erről, ő nem ilyennek nevelt, csak tartozni akartam valahová. Hányok magamtól. Soha többé nem teszek ilyet. És remélem megbocsájt.
2014. máj. 3. 15:34
 18/37 anonim ***** válasza:
89%

Pont az ilyen hulye gyokerek miatt erzem naprol napra szarabbul a suliban. Engem nem csufolnak, de hozzam sem szolnak, mert falusi- soot tanyasi. Huhh, biztos nagy paraszt, inkabb hozza se szoljunk- gondolja magaban az a sok bekepzelt anyuci&apuci picikeje.

Csak gondolj bele, hogy mindenki azt varja, h gimis legyen, mert az milyen izgi. En eddig tarsasagi ember voltam, de elegge kirekesztettek, es eleg fosul erzem magam.

En elhivni sem fogom hozzam oket, mert 2 km-t jonni kell homokos uton, disznoolunk, es nagyon sok hektar foldunk van. Ennek ellenere a szuleim bejarnak a varosba dolgozni.

Paraszti csaladbol szarmazom, de ezt a sok swag, meno nem tudja elfogadni.

Nem igazan erdekel mar, csak legyen vege ennek az egesznek. Hatha az egyetem jobb lesz.

Megerdemled, hogy eleted vegeig furdaljon a lelkiismeret. Es ha csak amiatt valtozott a "velemenyed" a lanyrol, mert nagy hazban el, es nincs is allatuk, az csak megrosszabb. Minden ember egyforma, annak ellenere, hogy plazazni jar, vagy segit az elletesnel a tehen korul.

Te egy vagy a sok birka varosi kozul,aki azt hiszi, a tehen lila.

Ameddig te a plazaban moziztal a haverjaiddal, az a lany egyedul buszozott haza tudataban annak, hogy ugyan masnapra mivel piszkaljatok majd.

Ugyan abba a gimibe jartatok, tehat semmivel sem vagy okosabb nala. az elet mindenki elott megadja a lehetoseget, hogy tanult legyen, igy ti mindketten ugyan onnan indultok. Ahelyett, hogy piszkaltatok volna, elhetettetek volna a lehetoseggel, hogy kimozduljatok abbol a betontengerbol.

En ezek az emberek miatt vesztettem el az onbizalmam, es ezert nem merek a fiukhoz sem kozeledni, mert elore felek a falusiakrol kepzett eloiteletektol, es sokszor kevesebbnek erzem magam, pedig nem kellene.

Kivanom, hogy neked ne legyen reszed ilyenben, mert szornyu megalazva lenni sok ember elott.

17/L

2014. máj. 3. 16:08
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi a hibakert, mobilrol irtam.
2014. máj. 3. 16:11
 20/37 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Nagyon sajnálom a helyzeted...de nem azért változott meg a véleményem mert nagy házuk van. Hanem a szereret amivel ott fogadtak minket annak ellenére ahogy bántunk vele. A lelkiismeretem nyilván egy idő után megnyugszik, nem ezen fogok életem végéig bánkódni, de most nagyon rossz...és igen, megérdemlem. Tudom. De legalább beismerem a hibám, és tanultam belőle nagyon sokat.

Kívánom neked, hogy jobbá váljon a helyzeted, tényleg sajnálom és az osztálytársaid helyett is szégyellem magam.

Lehet pont az én sulimba jársz... Én a Budenz József Alapítványi

Gimnáziumba járok..jártam...negyedikes vagyok.

2014. máj. 3. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!