Nagyon szégyellem magam. Mit tegyek?
És ha tényleg csóró lett volna, néhány állattal egy putriban? Akkor okotok lett volna bántani.
Mindegy, a gyerekek a legkegyetlenebb lények a világon.
"Elsőben nem gondol olyanra az ember hogy milyen drága egy disznó...mi csak arra gondoltunk, hogy ő hazamegy és állatokkal foglalkozik ahelyett hogy mondjuk plázázna vagy mozizna."
Bizonyára az én értékrendemmel van probléma, de számomra az állatok gondozása egy hasznos, és életre nevelő tevékenységnek tűnik, míg a mozi szimpla szórakozás, a plázázás pedig ripacskodás és időpazarlás.
Egyébként mentségedre szóljon, hogy tényleg fiatal vagy, és ez a tiszteletlenség elsősorban nem a te hibád, hanem a szüleidé, akik nem ismertettek meg a saját hazáddal, és nem tanították meg neked a munka értékét. Egyébként ezek a hiányosságok bőven bepótolhatók, csak néha le kellene hétvégére ugrani, az általatok annyira lenézett vidéki városokba, vagy szakaszokat csinálni, a Magyar Kéktúrából és megismerni az országot ahol éltek! Kicsit ki kellene lépni ebből az elfajzott kapitalista világváros budapesti légkörből, mert te még menthető vagy. Talán.
Azta!Mert ez a lány!:)
Szerintem legyél vele őszinte,és tényleg látszódjon rajtad,hogy megbántad..meg mindenkinek bocsánatot kellene tőle kérnie,meg a SZÜLEITŐL IS!!!
Ostobák és nagyon gyerekesek voltatok.Változtatni még lehet,sohasem késő!
És ha "lepukkant" a házuk akkor mi van ? Akkor jogos lett volna a piszkálodás?
Elég furán gondolkozol, meglátad, hogy nem is úgy él ahogy ti sejtetéttek és egyből megbánod a dolgot?
Inkább gondold át az egészet !
Pont az ilyen hulye gyokerek miatt erzem naprol napra szarabbul a suliban. Engem nem csufolnak, de hozzam sem szolnak, mert falusi- soot tanyasi. Huhh, biztos nagy paraszt, inkabb hozza se szoljunk- gondolja magaban az a sok bekepzelt anyuci&apuci picikeje.
Csak gondolj bele, hogy mindenki azt varja, h gimis legyen, mert az milyen izgi. En eddig tarsasagi ember voltam, de elegge kirekesztettek, es eleg fosul erzem magam.
En elhivni sem fogom hozzam oket, mert 2 km-t jonni kell homokos uton, disznoolunk, es nagyon sok hektar foldunk van. Ennek ellenere a szuleim bejarnak a varosba dolgozni.
Paraszti csaladbol szarmazom, de ezt a sok swag, meno nem tudja elfogadni.
Nem igazan erdekel mar, csak legyen vege ennek az egesznek. Hatha az egyetem jobb lesz.
Megerdemled, hogy eleted vegeig furdaljon a lelkiismeret. Es ha csak amiatt valtozott a "velemenyed" a lanyrol, mert nagy hazban el, es nincs is allatuk, az csak megrosszabb. Minden ember egyforma, annak ellenere, hogy plazazni jar, vagy segit az elletesnel a tehen korul.
Te egy vagy a sok birka varosi kozul,aki azt hiszi, a tehen lila.
Ameddig te a plazaban moziztal a haverjaiddal, az a lany egyedul buszozott haza tudataban annak, hogy ugyan masnapra mivel piszkaljatok majd.
Ugyan abba a gimibe jartatok, tehat semmivel sem vagy okosabb nala. az elet mindenki elott megadja a lehetoseget, hogy tanult legyen, igy ti mindketten ugyan onnan indultok. Ahelyett, hogy piszkaltatok volna, elhetettetek volna a lehetoseggel, hogy kimozduljatok abbol a betontengerbol.
En ezek az emberek miatt vesztettem el az onbizalmam, es ezert nem merek a fiukhoz sem kozeledni, mert elore felek a falusiakrol kepzett eloiteletektol, es sokszor kevesebbnek erzem magam, pedig nem kellene.
Kivanom, hogy neked ne legyen reszed ilyenben, mert szornyu megalazva lenni sok ember elott.
17/L
Kedves utolsó! Nagyon sajnálom a helyzeted...de nem azért változott meg a véleményem mert nagy házuk van. Hanem a szereret amivel ott fogadtak minket annak ellenére ahogy bántunk vele. A lelkiismeretem nyilván egy idő után megnyugszik, nem ezen fogok életem végéig bánkódni, de most nagyon rossz...és igen, megérdemlem. Tudom. De legalább beismerem a hibám, és tanultam belőle nagyon sokat.
Kívánom neked, hogy jobbá váljon a helyzeted, tényleg sajnálom és az osztálytársaid helyett is szégyellem magam.
Lehet pont az én sulimba jársz... Én a Budenz József Alapítványi
Gimnáziumba járok..jártam...negyedikes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!