Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem értem, miért nem lehetnek...

Nem értem, miért nem lehetnek a szülők tisztában azzal, hogy hogyan kell viselkedni az iskola előtt?

Figyelt kérdés

Már többször jelezte az iskola a szülőknek, hogy engedjék át a tanulókat reggel, mikor be kell menniük az iskolába (az 1.-2.-s gyerekes szülőkre értem). Tehát tényleg, kész akadálypálya amit csinálnak a szülők. Beállnak a kapuba integetni a gyerekeiknek, OKÉ! Tegyék ezt, de ne álljanak be a kapubejárat elé, miközben a többi embernek is be kell mennie!

Ma például az volt, hogy beakartam volna menni az iskolába, de a nagymama épp intetett a bejáratban az unokájának. Vagy háromszor kértem meg, hogy álljon arrébb, de NEM. A vége az lett, hogy megmondtam neki, hogy ne állja el az utat, mivel nem csak az unokája akarna bemenni azon az iskolakapun. Már elnézést, de szerintem jogos volt ,mikor már 7 ember állt a kapuban, hogy betudjon menni. Erre jött az, hogy nem lehetnék türelmesek... Jelzőt csöngettek! Értitek? 7:38 volt mikor beálltam oda, és 7:40-kor volt a jelző. És természetesen az, hogy tiszteljük az idősebbeket, de nekem nem volt kedvem végig hallgatni, és elakartam volna menni mellette, erre megfogta a karomat, és megrántott, majd megmondtam neki, hogy ez már testi sértésnek is elkönyvelhető, és jelenteni fogom őt az igazgatónak. Na akkor abbahagyta. Bejelentettem az idős hölgyet az igazgatónak, mondta, hogy legközelebb ilyen nem fog előfordulni.

Most én voltam tényleg a tapló? Miért nem lehet figyelni arra, hogy nem csak nekik van unokájuk/gyerekük?

2013. dec. 9. 16:45
 1/3 A kérdező kommentje:
integetett*
2013. dec. 9. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos.

Akármilyen kedves idős néniről legyen szó, azért ne állja már el a kapubejáratot, s még ne neki álljon feljebb. Az integetést el lehet 20 mp alatt intézni vagy még az úton.

Ráadásul az a 7 tanuló még el is késett volna az idős hölgy miatt, akkor még az 1. órát tanító tanár cseszte volna a 7 diákot, hogy hol a csudában voltak??!

A kérdezőnek adok igazat.

2013. dec. 9. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazad van. Vannak idős emberek, akik képesek visszaélni a helyzetükkel és még bogarasak is. Örülj neki, hogy végül jól sült el a dolog.
2013. dec. 9. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!