Hogyan tudnék lenyugodni?
Tudatosítsd magadban, hogy egy rossz jegy nem a világ, és értesd meg magaddal, hogy igenis okos vagy, tanultál, és fontos, hogy ne idegeld magad feleslegesen. Ez nem megy egyről a kettőre, de bíznod kell magadban, és olykor-olykor nem árt megdicsérned magad. Dolgozatnál, amikor kiosztják a lapokat, vegyél mély levegőt, és gondolj arra, hogy ha most elkezdesz stresszelni, az összezavarhatja a fejed. Persze mondom, ez időbe telhet, de tekints erre úgy, mint kísérletre, hogy beválik-e.
Én most vagyok elsőéves az egyetemen, az első zh-nál tiszta ideg volt a csoport fele, mert ezek a zh-k olyan brutálisnak vannak beharangozva. Volt olyan lány is, aki elsírta magát. Én mindig arra gondolok, hogy ,,jó, jó, hívhatjuk zh-nak, mert ez már egyetem, de lényegében olyan lesz, mint egy témazáró. Tanultam rendesen, miért írnék rosszat? Felesleges izgulnom, csak ártanék vele magamnak. Lesz, ahogy lesz, én megteszek minden tőlem telhetőt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!