Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Buktál már le puskázással? :D

Buktál már le puskázással? :D

Figyelt kérdés
Mit mondtál a tanárnak amikor észrevett?

2013. aug. 30. 16:03
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
100%
Ááá, nem, elég jól puskázok ahhoz, hogy észrevegyék, amúgy ritkán szoktam. Az egyik tanárnál biztos nem mernék, mert megfenyegetett minket azzal, hogy "ha puskáztok, nem jön a Mikulás!". Egyszer meg észrevette, hogy valaki puskázik, és rászólt, hogy "ne puskázz, XY, tedd el." (szigorú :D)
2014. jan. 25. 17:56
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Engem valahogy sosem kaptak el. Volt hogy nézett a tanár, de nem estem ki a "szerepemből", végül elfordult. Csak akkor lehetsz sikeres, ha tudsz is valamit az anyagból, vagy legalább tudod, mi hol van a puskán.

A matektanárom egyszer félrevont és mondta nekem, hogy tudja hogy puskázom, és de nem tudja hogyan, viszont rá fog jönni... De nem jött rá :D

20/N

2014. jan. 25. 18:20
 43/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Még jöhetnek válaszok!!! :D
2014. jan. 25. 18:45
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem puskáztam, remélem nem lesz rá szükségem. :)

Az összes sztorit végigolvastam, halálra röhögtem magam. :)

Viszont osztálytársaimról van történetem.

1. Idén (8. o., 6 osztályos gimi): Osztálytársam földrajz topográfia előtt a kezére felírta a franciaországi helyszíneket, mert szerencsétlen nem tudta, hogy kell leírni. Elkezdtük írni a topográfiát, a tanár hátra ment, ahol az osztálytársam ült. Ránézett és látta, hogy valami kezére van írva. Rögtön kiküldte kezet mosni, Utána jól kiosztotta, hogy hogy merte a kezére írni a helyszíneket, szerencséjére nem kapott egyest.

2. Idén: Pót-történelemdolgozatnál osztálytársnőmnek a padtárs barátnője elkezdte suttogni a megoldásokat (félévi jegy múlt rajta). Akkor a töritanár kérdezi, hogy ugye nem a megoldásokat suttogja. Utána már nem tevékenykedtek. Ez az eset sem zárult 1-essel. :D

14/F

2014. jan. 25. 18:53
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer puskáztam töriből ! Pici cetlire írtam a válaszokat meglátta mert kiesett a kezemből mert verejtékeztem ! Szóval megtalálta a cetliket és kérdi mi ez én meg ez puska ! Tanár mondja hogy vagy ilyen pofátlan ? Tanárnő kérem nem vagyok pofátlan a pszichológusom mondta,hogy puskázzak mert nincs önbizalmam ! Erre a tanár elsápadt elvette a puskát! És tovább írtam a dolgozatot ! 4-es lett közbe mindent kipuskáztam ! :)
2014. jan. 25. 19:24
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

Iroalom óra előtt mindig angol volt. És szemét irodalom tamnárunk volt, aki mindig szívatott minket. Egyszer vagy 20-25 füzet-oldalból írtunk, de a főbb dolgokat angolul felírtuk a táblára. Persze az olyan szavakat amik minden nyelven ugyanazok, azokat hanyagoltuk, de egész sokminden ráfért. Irodalomtanárunk persze nem beszélt angolul. Bejött az osztályba, már égett a vágytól, hogy irathasson, és máris "gyerekek lapokat elő első kérdés..." Mi meg szépen leolvaszuk a válaszokat a tábláról. És majdnem mindenki 4-est írt :DD

Utána ezt a módszert sokszor alkalmaztuk. Feleltetésnél is. Csak akkor volt gond, amikor egyik osztálytársam magabiztosan kiállt felelni (táblán már fen volt az anyag) És a tanárnő letörölte... na akkor volt pofáraesés :D

2014. jan. 25. 19:52
 47/51 anonim válasza:
100%

Nagyon profi technikáim vannak, még soha nem buktam le úgy igazából. 2 féle van:

1. Van egy szív alakú, kinyitható medálom, ami mindig rajtam van. Ha ideges vagyok, mindig birizgálom, már a tanárok is megszokták, ezért föl sem tűnik nekik, amikor a második padban kihajtogatok belőle egy A/5-ös térképet (én és a föci két külön dolog vagyunk). Most így belegondolva nem is értem, hogy nem látják :D

2. A sima, világoskék tolltartómat év elején mindenkivel aláírattam. A jelenlegi állapota nem éppen nevezhető kulturáltnak, tele van rosszul megrajzolt szívecskékkel és hadseregnyi smiley-val. A puskát mindig ráírom, szép, cirádás betűkkel, utána szavanként szívecskéket is rajzolok. Soha nem buktam le vele.

Egy olyan eset volt, hogy nem is én puskáztam, de félreérthető helyzetbe kerültem. Még 6-ban ilyen angol vizsga próbatesztet írtunk (2 jegyet ért már ez is). Évfolyam szinten írtuk, külön padokat vonszoltak ki a terem elé, annyian voltunk, ezért a tanár ki-be járőrözött. A barátnőm az első padsorból egy zsebkendő galacsint dobott nekem, rajta az angol szavakkal, amiket nem értett, és persze, hogy abban a pillanatban jött be a tanár, amikor a kezembe fogtam azt az asztalon. Mentve a menthetőt, (túl) gyorsan belefújtam az orromat, hátha nem kéri el. Elkérte (Fúj...). A szerencsém az volt, hogy a barátnőm már előtte is rajzolgatott a zsepire, és a tanár a papír sarkába írt szavak helyett csak a nagy, középre rajzolt smiley-t találta meg. [Tanárnő: Ez mi kislányom? Én: Zsebkendő, náthás vagyok. T: és egész véletlen van rajta rajz? É: Igen, véletlenül. Csak ezt találtam... T: Fogadjunk, hogy a földön...] Szerencsére megúsztam.

2014. jan. 25. 20:14
 48/51 anonim válasza:
100%
1x piskáztam de szerencsére nem buktam le. A táskámba tettem egy A4es lapot tele angol szavakkal. Végig lefele néztem, ezért odajött a tanár. Tanár: mit csinálsz? én: semmit. Átnézte a padomat, felálított, hogy nem-e a székemen van valami, átnézte az egész földet, hátha odaírtam, de persze nem talált semmit. A táskámat azért nem nézte, mert rááltam. :D Simán írtam tovább a dolit, 10 perc múlva megitn rámszól. Tanár: tudom, hogy nem tanultál és most próbálod kilesni a dolgokat. Nem szóltam semmit. A dolim 4es lett. 3 hónapig hallgattam, hogy tudja, hiogy puskáztam de nem tud rájönni hogyan.
2014. jan. 25. 20:27
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Fizika TZ alatt a tanár mindig megkérdezte, h kimenjen-e mi meg ezerrel bólogattuk. És tényeg kiment. Persze mindenki füzet, könyv elő, írkálás minden. A tanár meg még kopogott is mielőtt belépett az ajtón xD

Kémián meg baromi könnyen lehette puskázni. Padon könyv kinvolt (nem kellett erakni) előttem egy nagydarab gyerek ült, a tanárnő meg az asztalnál jegyzetelgetett,néha nézett csak fel. Én lazán kinyitom a könyvet, és szépen kimásolom belőle ami kell. A tanárnő észre se vette...

2014. jan. 25. 21:11
 50/51 anonim ***** válasza:

Még egyszer elsőben puskáztam,mert nem tudtam,hogy melyik hónap hány napos,és a padomban volt egy ilyen kis naplócska,abba bele volt írva,és mikor kihúztam a padból,hogy megnézzem,a tanárnő odajött és elvette,de nagyobb gond nem lett szerencsére.

Egyébként én mindig nagyon jól puskázok,nagyobb lebukós sztorim nincs is,olyan számtalanszor volt,hogy az osztály írta a dolgozatot,síri csend volt,én meg a padból kihúztam a lapomat,és úgy csörgött,vagy hogy is mondjam,hogy csodálom,hogy a tanár nem hallotta meg. :D

Illetve van még egy történetem,de ez nem velem történt. Az egyik lány az osztályból puskázott,és minden jól is alakult,nem bukott le a doga írásánál,csupán csak ott volt a bökkenő,hogy az a lány abból a tárgyból mindig 2-es alja volt,és furcsa volt a tanárnak,hogy hogy tud ő 1 hibapontos ötöst írni,ezért következő órán kértem,hogy mondja el az anyagot,természetesen nem tudta,és beírta neki az egyest.

2018. márc. 12. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!