Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Buktál már le puskázással? :D

Buktál már le puskázással? :D

Figyelt kérdés
Mit mondtál a tanárnak amikor észrevett?

2013. aug. 30. 16:03
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer föciből. Általában nem puskázok az olyan tanároknál, akiket szeretek, mert akkor nagyon meglátszik rajtam, hogy ideges vagyok. A többinél simán fapofával meg tudom csinálni, de a földrajztanárt nagyon szerettem. Viszont az óráját nagyon nem, sajna.

A lényeg, hogy a tolltartómban volt a puska. Mindig úgy tettem bele, hogy ha kinyitom a tolltartót, a lap azonnal összecsukódjon. Na, ez pont akkor nem működött. A tanár odajött és megkérdezte, hogy ki kell-e nyitni a tolltartóm. Én nem mondtam semmit, csak kinyitottam, erre ott volt a teleírt puska benne. Szerintem jobban meglepődtem, mint a tanár (aki amúgy nem nézte nagyon ki belőlem, legalábbis szerintem).

Kaptam egy egyest, de következő héten kijavíthattam a pótlókkal, szóval megúsztam :)

De a föcit azóta is utálom :D

2013. aug. 31. 11:34
 32/51 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jók!xD Nálam volt hogy 10.-be megírtam a biológia puskát ilyen 5*2 centis fecnikre.A gond az volt,hogy ez a tanár egész idő alatt engem figyelt és még lehet van bennem valami,mert a legtöbb tanár szeret az én padomon ülni dolgozat közben,ráadásul ezen állt,hogy bukok-e.A szerencsém az volt,hogy valamennyire megtanultam az anyagot,így teleírtam az egész lapot,mondtam magamnak,hogy ha ez nem lesz 4-es,akkor semmi...erre 1-es lett,de megadta a 2-est.:D
2013. aug. 31. 13:14
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer puskáztam úgy, hogy leejtettem a füzetem, lassan fel akartam venni, de az a mocskos tanár észrevette, hogy belekukkantottam. Arra nem emlékszem pontosan mit mondott, de úgy leoltott a sulistársaim előtt, hogy legszívesebben elbőgtem volna magam. Meg sem mertem szúlalni. Aztán utána pár napban nem mertem elmenni iskolába, így halmozódtak az igazolatlan hiányzások. Elmentem a dokihoz, sajnos nem volt alapos indokom, miért hiányzok a suliból, és ott is beégtem. Nagyon rossz volt.
2013. aug. 31. 15:51
 34/51 anonim válasza:
100%

Én még nem buktam le, de a testvérem egy elég erős gimibe járt, már végzett 3 éve.A történelem tanár első nap megmondta, hogy akinél puskát talál nem engedi át érettségin.A tesóm töriből nagyon jó volt, nem kellett sosem puskáznia (ebből a tantárgyból :D) de volt egy osztálytársa, aki lebukott.Nem ment át az érettségin.

:)

2013. szept. 1. 00:04
 35/51 anonim válasza:
100%
Én lebuktam, de mikor ki akarta venni a kezemből a tanár, azt mondtam, hogy egy zsebkendő, bele is fújtam az orrom (aztán magamtól kidobtam). Hármas lett. :D
2013. szept. 4. 17:25
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

Én viszonylag jó tanuló voltam (egy-két tantárgyat leszámítva, de az életösztönöm ezeknél is mindig kihúzott a csávából), meg a pléhpofa sem ment soha, szóval nálam a puskázás nem volt opció. :D Egyetlenegyszer, tizenegyedik végén folyamodtam hozzá. Így történt:

Volt egy kémiatanárom, aki nem különösebben csípett engem. Ráadásul hülye is voltam a tantárgyából, ezért év végén bukásra álltam. Közölte velem, hogy most vagy bemegyek hozzá a tanév utolsó napján, és írok neki egy dolgozatot, vagy viszlát nyáron. Be is mentem hozzá, meleg, júniusi nap volt, senki nem tartott már órát, mindenki lóbálta a lábát, és röhögcsélt... kivéve engem, aki az igazgatóhelyettesi iroda és az osztály között rohangáltam, mert a tanár csak nem akarta ráírni a kettest a nyavalyás dolgozatomra, hanem, minden papíromra rajzolt egy-egy szép, nagy X-et, és visszaküldött 10-15 percre az osztályba tanulni. Mikor ezt már ötödszörre játszotta el velem, besokalltam, gyorsan lefirkáltam a puskát egy papírcetlire, visszamentem az igazgatóhelyettesi irodába, leültem az íróasztalhoz vele szemben, és vidáman, gyakorlatilag az orra alatt kimásoltam az egészet. :D Ez volt egyben kémia-tanulmányaim dicső befejezése is, mert tizenkettedikben hál'istennek már hanyagolták ezt a förtelmes tantárgyat.

2013. szept. 18. 19:11
 37/51 anonim válasza:
100%

irodalomtöriből írtunk és volt 4-5 A4-es lap a padomban, amit a tanár adott nekünk a könyv mellé meg én még kiírtam a lényeget. csak egy idézetet puskáztam ki gond nélkül. a lapokra rá se néztem. hátulról a második sorban ülök, a fal mellett.mellettem még egy pad van a tanár leghátul ült a két sor között. a padomra onnan simán rálátott. ki akartam venni még egy lapot, mert amire írtam az betelt és kiesett az összes lap (kb 7 db) a puska kivételével:D félig előre is csúszott, az előttem ülő is segített összeszedni de a tanár egy szót se szólt!!! mondjuk nekem vannak az osztályból a legjobb jegyeim annál a tanárnál.

egyszer meg hiányzás után írt az osztálytársam énekből, aki mellettem ült és egy csomó 1-ese volt. az anyagot egyáltalán nem értette én meg le akartam súgni. mivel akkor legelöl ültem ezt a tanár rögtön észrevette és mondta, hogy milyen hülye vagyok, mert énektanár és jó a hallása. mondtam a tanárnak, hogy nem érti. végül elmagyarázta neki és jól sikerült a dogája :)

2013. okt. 12. 20:21
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe jutott még egy, igaz, azt nem én csináltam, hanem pár csaj az osztályból.

A töritanárunk egy ilyen kis tutyimutyi ember volt, félt tőlünk, pedig nem bántottuk soha. Éppen ezért nem is mert szólni semmiért, amivel mi néha szenzációsan pofátlan módon vissza is éltünk. :)Pl. megesett, hogy valamelyik nagyobb dolgozat alkalmával kiragasztottunk egy egész törikönyvet a faliújságra, és kb. fél óráig ott is maradt... ennyi időbe telt neki, hogy észrevegye, plusz összeszedje a bátorságát, hogy levegye onnan. :D

2013. okt. 12. 21:24
 39/51 anonim válasza:

én nem de oszt.társam igen xD

szóval német doga volt (9.osztály) és nem tanultunk ,mindketten felírtuk a kezünkre a névmásokat vagy miket...és miközben írtuk a dogát szépen kimásoltam (hosszú ujjú kabát volt rajtam) és sikerült minden jól..a doga végénél beadtuk mindketten erre szólt a tanár h menjen ki lemosni a kezéről .. kiment lemosta visszajött megkérdezte a tanártól hogy hanyas (mert kijavította óra közben) és rávágta egyből az egyest xD én szerencsér enem buktam le...:D

2013. nov. 4. 18:20
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

nálunk mindig van olyan hogy hetes és annak kell letörölni a táblát. ennek következtében ocsmány a tábla és ha ráírunk valamit aztán letöröljük akkor az látszik mert csak ott tiszta.és óra előtt ráírjuk és mindenki onnan nézi. a tanárunk meg inkább rá se néz mert olyan ronda

Fizikatanárunk sosem tudjuk mit akar,elmegy a tábla előtt ránéz nem szól semmit.kiosztotta a hetes a dolgozatot mindenki puskáz. megszólal:

- Ki írt puskát?

(kussol mindenki)

-pedig lehetett volna használni,de nincs itt senki becsületes.Akit meg látok puskázni 1-es

(hőzöngések minden)

2013. nov. 19. 20:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!