Buktál már le puskázással? :D
-Mi ez? (tanár)
-Ezen a lapon gyakoroltam a szódolgozatra. (én)
-Rendben a dolgozatot dobd ki mikor kifelé mész. Ja és egyes a puskázásért és még egy a hazugságért. Kérlek fáradj ki az órámról.
Buktam, de még használat előtt.
Jó fej volt a tanár, tk.
– No, látom, készültél. Na akkor gyere ki felelni.
Feleltem. Jól.
– A feleletedre adok egy ötöst, a puskázásra egy egyest.
Ezzel le is zárta a dolgot.
tanár látta hogy puskázok, beáll elém*
tanár : Petra, mond meg az igazat.
Én: ö.... Darth Vader Luke apja :D
a tanár röhög, elveszi a dolgozatomat és még mai napig emlegeti :D természetesen a dolgozat 1-es lett xD
Ének órán súgtam egy osztálysátramnak mert ezen múlt az év végije és fontos volt neki de rugalmasan kezelte és csak megfordított.
Majd ugyan annál tanárnál leveleztem. :)
Kitűnő tanuló vagyok, de azért néha-néha szoktam(évente úgy 3-4x).
Tavaly ami év végén ment, az kiborított. Napi 25 német szó, töri tételek, irodalom tételek, matekvizsga, föci témazáró.
Felgyülemlett minden, nem tudtam mindent megtanulni. 100 német szó volt, 25 naponta, mivel németből dicséretes vagyok, azt a tantárgyat választottam.
A lap, amiről tanultam 100 szavas volt. 50 egyiken, 50 másikon.
Az első 3 dolgozat ötös lett, a negyedik necces volt, mert nem csak az utsó 25 kellett, hanem az összes. forgatni kellett a lapot.
A tanár ezt észrevette, elvette szó nélkül, németül ráírta, hogy 1-es csalás miatt, majd holnap adta vissza.
Év végén dicséretes ötös lettem németből, a magatartásom 4-es lett.
nem bántam meg, mert kényszerhelyzet volt, nem tudtam már annyit tanulni.
Szerencsére nem jött rá arra, hogy az előző 3 is puskázás volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!