Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Buktál már le puskázással? :D

Buktál már le puskázással? :D

Figyelt kérdés
Mit mondtál a tanárnak amikor észrevett?

2013. aug. 30. 16:03
1 2 3 4 5 6
 11/51 kedves97 ***** válasza:
83%

nem én osztálytársammal történt, évvégén utolsó dolgozat, osztálytársam leghátul ül együl és simán az ölébe volt a füzet. Odamegy a fizika tanár

tanár : EZ MI?

osztálytársam persze meg se tudott szólalni pedig nagy szája van :D a tanár elveszi a dolgozatot.

Osztálytársam: de tanárnő... ha egyed lesz megbukok(és szorítja a dolgozatot a tanár kezébe amit a tanár elvett előle) egy ilyen 1 percig így vannak

tanár : jó ülj a másik csoport padsorába de meg ne lássam hogy puskázol! :D

2013. aug. 30. 17:14
 12/51 anonim ***** válasza:
90%
persze. azt hogy ez nem az aminek látszik, de nem jött be xD
2013. aug. 30. 17:26
 13/51 A kérdező kommentje:
Ez 10.-ben volt.Kémia dogánál a tanár egyszer csak felfigyelt az egyik gyerekre majd a függvénytáblázatát(ilyet lehetett használni) átlapozgatta és megtalálta a puskáit,erre mondta,hogy mindenki adja oda a puskáját.Mindenki odaadta csak én nem,mivel ígyis-úgyis 1-es lesz akkor minek adjam oda...Amúgy 1-es lett.:D Az előttem levők meg kegyelmet kaptak.:D
2013. aug. 30. 17:27
 14/51 anonim ***** válasza:
90%

Nem, viszont a padtársam mindig, pedig tőle vettem át a puskázási szokást még 9-ben, pedig ő távolabb is volt a tanártól :D Szerencsétlenen annyit nevettem. Őt mindig elkapták, engem pedig soha, pedig volt már olyan, hogy a puska a tolltartómban volt, a tanár meg is nézte, de a vaksikám nem látta :D Fősulin szintén mindig a barátnőim buktak le :D Valahogy mindig mellém állt a szerencse.

Általános iskolában volt egy olyan szitu, hogy egyik töriórán TZ-t írtunk egy dolgozatfüzetbe. Egyik srác úgy bukott le, hogy a dolgozatfüzetbe véletlenül benne hagyta az A/5-ös puskáját. A tanár meg gondolom javításnál lapozgatás közben megtalálta a puskát. Következő órán, mikor hozta a dolgozatokat kijavítva a tanár, rákérdezett a srácnál, honnan volt ilyen okos :D A srác bezzeg tagadta. A tanár vagy 50 darabra széttépte a dolgozatát és a srácnak rá kellett írnia a kis cetlikre, hogy többet nem puskázok, majd az anyukájának mindet alá kellett írnia, végül vissza kellett hoznia bemutatni :D

Középiskolában a padtársam a TZ-n lebukott puskázásért (szintén töri óra) 4 egyest kapott. A témazáró dupla jegynek számított és mondta a tanár, hogy aki puskázik, az nem két egyest, hanem 4-et kap és tényleg annyit kapott... mellette még egy páran :D

2013. aug. 30. 17:29
 15/51 anonim válasza:
90%
kismilliószor buktam már le de mindig olyan tanárnál puskázok ahol tudom ,hogy úgyse írja rá az 1est eddig mindig így volt ,ahol tudom ,hogy tényleg nem lehet ott nem is szoktam , tavaly a kémia tanár hozta utánam a füzetemet amit a padban hagytam és a dolgozatomra is 3mast kaptam :D Törin mindig kinyomtatom a puskát és beragasztom az atlaszba azt nézegetem , múltkor a hátam mögött állt a tanár gondolom láttam ,hogy puska van benne de nem szólt érte tovább ment :D
2013. aug. 30. 17:33
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

A 4 egyesről jut eszembe: A földrajzdolgozat az nálunk évi 3-4 alkalommal esedékes, de akkor 2 jegyet kapunk rá.

A doga annyi, hogy kapsz egy üres lapot, és írj le mindent a (pl.) lemeztektonikáról.

A srác előre megírta a dogát, és mikor megkapta a lapot, azonnal kicserélte.

Tanár meg fél perc múlva pont arra járt, és észrevette, hogy a 2 perce kiosztott lap mindkét oldala teli van..

4 egyes lett a jutalma :D

De amúgy én majdnem mindig megúszom, higgadt vagyok :D

A legjobb a combra helyezett füzet/papír. De csináltam már cipőtalpra, pad aljára, padra, székre. De a legfontosabb a hidegvér :D

2013. aug. 30. 17:36
 17/51 A kérdező kommentje:

10.-ben úgy voltunk,hogy az ablak melletti sorban ültünk én puskáztam a padtárs pedig a mögöttem levő jó tanulóról leste(igazi csoportmunka volt:D).A gond az volt,hogy én ültem kívül és a tanári asztaltól belehetett látni a padomba,így a padtárs ölébe kellett fognom a füzetet pluszba még teleszórtam más füzetekkel,könyvekkel,hogy ne legyen feltűnő.

Egyszer kémia doga közben keresgéltem a füzetem a padban,de egyszer csak leesett egy füzet,páran nevettek én meg ültem mintha misem történt volna.:D

2013. aug. 30. 17:50
 18/51 anonim ***** válasza:
90%
mindig azt kezd el csinálni dolgozatba amit nem tudsz azt kezd el kilesni, amikor a tanár körbe járkál és hozzád ér, vagy épp rád figyel akkor csináld azt amit tudsz ! amikor nem figyel akkor puskázz :D én általános 5től kezdve puskáztam volt 1-2x lebukás de 10ből 8at megúsztam általában xDDD
2013. aug. 30. 18:05
 19/51 A kérdező kommentje:
Fizika órán volt 10.ben,mikor a tanár kiadta a dolgozatokat(már kijavítva).A padtársamnak 1 pont kellett a 4-eshez,ezért az egyik hibáját átjavította.Odament a tanárhoz,mondja,hogy kihúzta neki a jót.A tanár az meg furcsálta,mondta neki,hogy többször is átnézte,de a gyerek addig erőlködött,hogy a tanár végül átírta neki 4-esre.:D
2013. aug. 30. 18:07
 20/51 anonim ***** válasza:
84%
Töri órán 9.-ben nagyba füzet teló padon onan olvastam tanárúr mondta hogy 5 perc múlva arra megy addigra legek kész xD 5 ös lett :D ! töri órá eleve ugy tolom meg mindenki más is teló elöl füles fülbe és mehet a musice közben egy angry birds aszt ez mellet Írok a tábláról volt olyan hogy elkérte telom aszt elkezdte ő (tanár)halgatni a zenét xDDDDDDDDD
2013. aug. 30. 18:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!