Buktál már le puskázással? :D
nem én osztálytársammal történt, évvégén utolsó dolgozat, osztálytársam leghátul ül együl és simán az ölébe volt a füzet. Odamegy a fizika tanár
tanár : EZ MI?
osztálytársam persze meg se tudott szólalni pedig nagy szája van :D a tanár elveszi a dolgozatot.
Osztálytársam: de tanárnő... ha egyed lesz megbukok(és szorítja a dolgozatot a tanár kezébe amit a tanár elvett előle) egy ilyen 1 percig így vannak
tanár : jó ülj a másik csoport padsorába de meg ne lássam hogy puskázol! :D
Nem, viszont a padtársam mindig, pedig tőle vettem át a puskázási szokást még 9-ben, pedig ő távolabb is volt a tanártól :D Szerencsétlenen annyit nevettem. Őt mindig elkapták, engem pedig soha, pedig volt már olyan, hogy a puska a tolltartómban volt, a tanár meg is nézte, de a vaksikám nem látta :D Fősulin szintén mindig a barátnőim buktak le :D Valahogy mindig mellém állt a szerencse.
Általános iskolában volt egy olyan szitu, hogy egyik töriórán TZ-t írtunk egy dolgozatfüzetbe. Egyik srác úgy bukott le, hogy a dolgozatfüzetbe véletlenül benne hagyta az A/5-ös puskáját. A tanár meg gondolom javításnál lapozgatás közben megtalálta a puskát. Következő órán, mikor hozta a dolgozatokat kijavítva a tanár, rákérdezett a srácnál, honnan volt ilyen okos :D A srác bezzeg tagadta. A tanár vagy 50 darabra széttépte a dolgozatát és a srácnak rá kellett írnia a kis cetlikre, hogy többet nem puskázok, majd az anyukájának mindet alá kellett írnia, végül vissza kellett hoznia bemutatni :D
Középiskolában a padtársam a TZ-n lebukott puskázásért (szintén töri óra) 4 egyest kapott. A témazáró dupla jegynek számított és mondta a tanár, hogy aki puskázik, az nem két egyest, hanem 4-et kap és tényleg annyit kapott... mellette még egy páran :D
A 4 egyesről jut eszembe: A földrajzdolgozat az nálunk évi 3-4 alkalommal esedékes, de akkor 2 jegyet kapunk rá.
A doga annyi, hogy kapsz egy üres lapot, és írj le mindent a (pl.) lemeztektonikáról.
A srác előre megírta a dogát, és mikor megkapta a lapot, azonnal kicserélte.
Tanár meg fél perc múlva pont arra járt, és észrevette, hogy a 2 perce kiosztott lap mindkét oldala teli van..
4 egyes lett a jutalma :D
De amúgy én majdnem mindig megúszom, higgadt vagyok :D
A legjobb a combra helyezett füzet/papír. De csináltam már cipőtalpra, pad aljára, padra, székre. De a legfontosabb a hidegvér :D
10.-ben úgy voltunk,hogy az ablak melletti sorban ültünk én puskáztam a padtárs pedig a mögöttem levő jó tanulóról leste(igazi csoportmunka volt:D).A gond az volt,hogy én ültem kívül és a tanári asztaltól belehetett látni a padomba,így a padtárs ölébe kellett fognom a füzetet pluszba még teleszórtam más füzetekkel,könyvekkel,hogy ne legyen feltűnő.
Egyszer kémia doga közben keresgéltem a füzetem a padban,de egyszer csak leesett egy füzet,páran nevettek én meg ültem mintha misem történt volna.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!