Buktál már le puskázással? :D
2-szer is.
Egyszer, még általánosban, a padban volt a könyv, próbáltam nézni, de persze nem találtam, tehát nem is tudtam puskázni, aztán jött a tanár én meg nyitottan bevágtam a padba, mire a tanár odajött, megnézte a padban és persze a nyitott könyvről levágta, úgyhogy egy jó nagy egyest írt rá.
Másodszor viszont tök szerencsés voltam, mert ráadásul úgy volt, hogy egy fontos dolgozatot írtunk én meg sikeresen puskáztam, de a puska a tolltartóban maradt. Aztán jött az óra, amit egy nagyon szűk teremben tartottunk és én közel voltam a tanárhoz. A tolltartóm nyitva volt és kiborult belőle a papír, ő meg elvette és megnézte, de nem kaptam semmit, egy szót sem szólt, csak egy ilyen enyje-benyje fejet vágott. Pedig ez már gimiben volt. :D
Angol tanárom eléggé naív egy nő volt. :D Mondhatnám, hogy hülye, de a tanárra ilyet nem mondunk. :D
Mindig úgy írtunk szódolgozatot, hogy ő felírta a szót a táblára, nekünk meg le kellett fordítani. A füzet kinyitva volt a padon, csak rá volt téve pár könyv, és amikor a tanár elfordult mindig belenéztem. Egy ideig ez így ment, aztán észrevett és le kellett felelnem a szavakból. Kimentem odaálltam a tanári asztal mellé, és a szavak ott voltak az asztalán, szóval simán csak leolvastam. :D
Egyszer sem.
Holott egyszer felírtam a táblára,úgy kezdve a szöveget,minha az ofő írta volna.
Mindenki 5-öst kapott :)
*puskázok kémiából, tankönyv az ölemben... annyira belemerültem hogy nem láttam hogy a tanár mellém állt, majd a következő mondatok hangzottak el:*
"-Tanárnő: Tamás azt ott kifelejtetted, írd bele azt is (közbe mutat a könyvre)
-Én: Áh köszönöm! (hatásszünet kb 5 másodperc) öööhm... asszem ez egyes...
-Tanárnő: Áááá hát úgy ismersz engem? Nem vagyok én olyan jószívű! két egyes!!
-Én(magamban): * az*nyádat... *"
Év végén 4es lettem :D
Most puskázom oops
igen lebuktam...
Én egyszer ezt a puskát alkalmaztam, nagyon hasznos nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=EPtHSFSN8xQ
Nem buktam le, de azt hittem :D
Mondja a tanár: te mit csinálsz puskázol.
Úgy beijedtem.
tanár:(nem én vagyok ->) Csaba hozd ki a dolgozatod egyes.
Akkor annyira megkönnyebbültem :D
A másik gyerek meg osztotta, hogy nem puskázott, de nekem ötös lett :D
Egyszer, a pad alatt a földön volt a tankönyv, abból próbáltam, a tanár észrevette, és elvette, nem mondtam semmit.
Nyolcadikban emlékszem, volt egy osztálytársam, akinek a puskázás által a kémia dolgozata legalább 3-as lett volna, de elkövetett egy hibát: A puskáját is beadta a dolgozattal. (A dolgozat teljes, négyoldalas, kitépett füzetlapra volt íratott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!