Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Indoktalanul bunkók az osztály...

Indoktalanul bunkók az osztálytársaim, mit csináljak ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Szoval röviden rólam. 16 éves vagyok, és egy olyan suliba jarok, ami teli van fiúval, mivel férfi szakmán veszek részt. Nagyjából 4-5 haverom van, 19-en járunk egy osztályba. De viszont van pár ember, aki indoktalanul bunkózik, flegmázik stb... Rohadt idegesítő. Múltkor egyik haverom folyton el lopkodta a cuccaim mint pl könyvemet, a tolltartómat. Szóltam neki szépen hogy adja vissza, nem volt hajlandó. Ezután az idióta banda elkezdte ordítani hátul, hogy dobja oda, amire én fogtam magam és kiszedtem haverom kezéből a tolltartót, azzal leszakítva a függönyt. Utána megszólalt az egyik kisokos, hogy: azaz tépd le a függönyt. Rá ordítottam elég keményen, a többi eszes meg meg se szólalt, csak ő. Korábban is voltak vele nagyobb problémáim, de úgy ítélkezik, hogy nem is ismer, illetve mindenért megszól. Ezzel kapcsolatban kérnék segítséget, hogy az ilyen emberekkel mit kezdjek. (Egyébként beszéltem haverommal aki állandóan lopkodott, és megígérte hogy befejezi)

nov. 11. 05:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Aztán azzal is jön, hogy ne sírjak már egy 300 FT-os tolltartóért (nem annyi) meg tollért, amit a másik kisokos haverja lopott el. Feltételezem, ő ölne ha vele történne ez.
nov. 11. 05:35
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Ezek nem haverok hanem szutykok. Tegyed be a táskádba az összes cuccod és óra előtt amikor megjött a tanár akkor pakolj ki. Ha kérdezi a tanár miért nem pakolsz ki, mondjad azt, hogy a szarkák miatt, ingert éreznek a lopásra és nem adsz esélyt. Te is flegmázz velük. Nem kell itt mindenen görcsölni, szerinted ezek a retkek emlékeznek akár 1 órával ezelötti dolgokra? Dehogy..
nov. 11. 05:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul értelmezted, nem a haverokról volt szó, hanem osztalytársakról.
nov. 11. 06:07
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha látják, hogy tudnak bosszantani, akkor nem fogják abbahagyni, élvezik, hogy reakciót váltanak ki belőled. Próbáld meg eljátszani, hogy hidegen hagy a bunkózásuk.
nov. 11. 07:17
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Minden osztályban vannak ilyenek, főleg a homogén osztályokban. Kerüld el, ezzel a gyökérrel úgyis csak 4 évig kell együtt lenned, utána nem látod...
nov. 11. 07:37
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
4-essel értek egyet, ha megint elvesznek vmit, mosolyogva mond nekik, hogy "szóljatok ha meguntátok" és sz..d le őket.
nov. 11. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Na de a függönyt mi a ráknak kellett letépned? Mi vagy te, majomember? 😟
nov. 11. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos mindenhol vannak ilyen kis patkányok... Ha nem találsz rajtuk valami jó fogást, akkor hagyd figyelmen kívül őket. Esetleg egy nagytesó, unokatestvér vagy haver kísértében világossá lehet tenni a dolgokat a kis patkányoknak. Én is voltam így, nekem megoldódott, egy osztálytársam segített.
nov. 11. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk nekem ezzel az a gondom, ha egy valakivel bunkó a mindenki más, akkor nem lehetséges hogy azzal az egyel vannak bajok, és nem az az egy csinál valamit másképpen mint ahogyan kellene???
nov. 13. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!