Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit szólnátok hozzá, ha egy...

Mit szólnátok hozzá, ha egy osztálytársatok megváltoztatná a vezetéknevét?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én szeretném a vezetéknevemet lecserélni családi okokból kifolyólag, de egy picit tartok attól, hogy a többiek elitélnének. Egyébként nagyon jó osztályom van, csak ettől még bizonytalan vagyok.

okt. 26. 17:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az osztálytársak pont lexarják, a tanárok nem fognak örülni, mert írhatják át mindenhol a neved .
okt. 26. 17:48
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon nem erdekelne, de téged biztos zavarna, hogy kb senki nem fog azon szólítani.
okt. 26. 17:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekelne. Viszont ha rólam lenne szó, akkor lehet, hogy várnék ezzel iskolaváltásig/végzésig, és utána már mindenki az új nevemen ismerne meg a felsőoktatásban, munkahelyeken.
okt. 26. 17:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Semmit
okt. 26. 17:59
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Nekem volt egy osztálytársam, aki suli után változtatta meg a vezeték és a keresztnevét is, és bejelölt facebookon, és fogalmam sem volt, hogy ki ő.
okt. 26. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Én nem örülnék ha elém kerülnél a névsorban. Utálom amikor a tanárok zárnak le minket és nekem a névsor végefele egy évet kell várnom mire eljutunk hozzám, amikor már mindenki amúgyis harsog és alig lehet kivenni hogy mit mobd a tanár.
okt. 26. 18:03
 7/16 anonim ***** válasza:
71%
Csak ne Gyurcsányra vagy Orbánra mert akkor tuti megvernek 🤣🤣
okt. 26. 18:08
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
12 évesen nem fenyeget ilyen veszély, hogy megváltoztass bármit.
okt. 26. 18:16
 9/16 anonim ***** válasza:
74%

- Mi a neve?

- Szar János

- Mire akarja valtoztatni?

- Bélára

🤣🤣

okt. 26. 18:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen osztálytársam. Egyáltalán nem érdekelt, és ha a vezetéknevén szólítottam volna valaha, nyilván alkalmazkodtam volna hozzá, de az az igazság, hogy mindig az első vezetéknevén gondolok rá.

Az szerintem jó ötlet, hogy új közösségbe kerülés előtt változtasd meg. Bár igazából mindegy, a te neved, a te döntésed.

okt. 26. 18:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!